Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ισλαμικός επεκτατισμός

Γράφει ο Β. Α. Κόκκινος

Ο σύγχρονος κίνδυνος της ανθρωπότητας είναι ο ισλαμικός επεκτατισμός. Η αιματοχυσία στη Συρία, στο Ιράκ και το Χαλιφάτο δεν θα υπήρχε, χωρίς τον επεκτατισμό αυτόν. Ανεξαρτήτως εάν είναι αυτόχθων ή κατευθυνόμενος.
Οι μουσουλμάνοι της Θράκης, υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας και του Προξενείου της Κομοτηνής, έχουν αναπτύξει στενότατη σχέση με την Τουρκία, η οποία αναλαμβάνει τις δαπάνες των σπουδών των νέων της Θράκης, υπό την προϋπόθεση ότι μετά το πέρας αυτών θα εγκατασταθούν στη γενέτειρά τους.
Το Ελληνικό Κράτος παρακολουθεί ως θεατής την δραστηριότητα του άνω Προξενείου και όχι μόνο δεν αντιδρά καταλλήλως, αλλά και δυσκολεύει πολλές φορές την προσπάθεια Ελλήνων πατριωτών, όπως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, για την προσέγγιση των Ελλήνων της Θράκης, μετά των Πομάκων και των Αθίγγανων, τους οποίους οι τούρκοι αντιποιούνται.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να προσθέσει και τα ονόματα παλαιών τουρκικών ονομασιών σε ορισμένους ιστορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των σκεπτόμενων Ελλήνων και ιδιαιτέρως εκείνων, που ελκύουν την καταγωγή τους από τη Μακεδονία.
Δικαίως δε η κίνηση αυτή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης προεκάλεσε την αντίδραση του Μητροπολίτου κ.κ. Άνθιμου, φύλακος και προστάτου των ιστορικών παραδόσεων της φυλής. Ανεξαρτήτως του αν επιτρέπεται η διπλή ονομασία οδών μίας πόλεως, κατά το δίκαιον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αλλά και το εγχώριο, τέτοιες πρωτοβουλίες τελικώς ικανοποιούν τα σχέδια της Τουρκίας.

Τον Ισλαμικό επεκτατισμό προάγουν στην ουσία και οι αναθεωρητές της ελληνικής ιστορίας, οι οποίοι περίπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες με τους μουσουλμάνους συμβιούσαν αρμονικώς επί αιώνες και ότι τις σχέσεις τους διετάραξαν τα συμφέροντα της εποχής!
Με τις θεωρίες τους υποβαθμίζουν το κύρος πολλών ηρώων της επαναστάσεως και αμφισβητούν την συμβολή του κλήρου στην διατήρηση της γλώσσας και την απελευθέρωση της φυλής.
Παραλλήλως προσπαθούν να διαψεύσουν την αυτοθυσία των ηρωίδων του Ζαλόγγου, παραβλέπουν την θυσία των Μεσολογγιτών και τις ιστορικές συνέπειες της εξόδου αυτών, καθώς και την αυτοθυσία του ολοκαυτώματος του Αρκαδίου, τις σφαγές των Ελλήνων στην Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Χίο και άλλες νήσους και προσπαθούν να μετριάσουν τις αντίστοιχες πολεμικές ενέργειες των πολιορκητών της Τριπόλεως.
Η Πολιτεία, αντί να αντιδρά εις αυτού του είδους τις επεμβάσεις στην ιστορία του έθνους, τιμά με παράσημα και προωθεί σε διάφορα συμβούλια εκθεμελιωτές της ιστορίας.

Στην γενική σιωπή και αμνησία των διακόνων της ενημερώσεως, οι οποίοι σπανίως και όλως προχείρως υπενθυμίζουν στους σύγχρονους Έλληνες τις σφαγές των προγόνων τους από τους Τούρκους και τους Βούλγαρους, αντέδρασαν με εθνική ευαισθησία 38 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Έχοντες οι ίδιοι γνώση της γενοκτονίας των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Θρακών και των Ασσυρίων, από περιγραφές των προγόνων τους, που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του δράματος της γενοκτονίας, ζητούν από τον πρωθυπουργό με επιστολή τους να εξομοιωθεί η γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων, Ασσυρίων, Θρακών κ.α.) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, στο κατατεθέν νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, ώστε να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα η άρνηση της γενοκτονίας των Χριστιανών, όπως αντιμετωπίζεται στο Νομοσχέδιο, πολύ ορθά, και το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Η αποκαλούμενη «πολιτισμένη ανθρωπότητα» πώς ανέχεται να εκτίθενται κομμένα κεφάλια Χριστιανών από φανατικούς Ισλαμιστές;
Τα ισχυρά κράτη πολλές φορές μας απέδειξαν ότι θέτουν τα συμφέροντά τους υπεράνω της ζωής λαών και φυλών, προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους οποίους οι πραγματικοί ιθύνοντες υποχρεώνουν τους ηγέτες τους να ακολουθούν.
Οι αναρίθμητες οργανώσεις της Γης, πώς αποδέχονται τις άνω σφαγές και δεν αναπτύσσουν ουσιαστικές αντιδράσεις;
Η υποκρισία, το ψεύδος και το συμφέρον κατευθύνουν τον πλούτο.
Το διεθνές δίκαιο διδάσκεται αλλά δεν επιβάλλεται.
Και οι θεωρητικοί των οικονομικών επιστημών χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για την εξυπηρέτηση των ισχυρών και όχι των λαών.

Ορισμένα κράτη, όπως η Γερμανία, που έχουν ήδη αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες των Μουσουλμάνων και την αδυναμία αυτών να συγχωνευθούν με τους άλλους Ευρωπαίους, προσπαθούν να περιορίσουν τα τουρκικά γκέτο. Αλλά είναι πλέον αργά.
Οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί ότι οι Ισλαμιστές, όπου υπάρχουν οργανωμένοι, αποτελούν μία άκρως επικίνδυνη πυριτιδαποθήκη.

Πηγή εφημ. «Εστία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Η αγνοια εινσι ο μεγαλυτερος κινδυνος. Ποιος γνωριζει τι ειναι το Ισλαμ και τι πρεσβευει; Η εκπαιδευση των ελληνων πολιτων σχετικά με τις θρησκειες ελαχιστοτατη εως ανυπαρκτη βασίζεται σε αφορισμούς.
  Τα ισλαμικά κτηνοι που ανοσιουργουν σε ανθρώπους θεωρουν βασει της θρησκειας τους οτι πρατουν θεικό εργο. Του δικού τους θεού. Ας μην ξεχναμε και τον μεσαιωνα με την ιερα εξέταση που καιγανε ανθρώπους εν ονοματι της πιστης και λέγονταν "χριστιανοι" συμφωνα με το" αγαπατε αλληλους".
  Ζουμε ενα πολεμο πολιτισμων. Οπως τοτε με Μαραθωνα, Σαλαμινα, Θερμοπυλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι αν διδαχθουν τελικα θρησκειολογια θα ειναι ενας υμνος υπερ του Ισλαμ και θα υποβαθμισει την Ορθοδοξια σε επιπεδο "διαλεγετε και παιρνετε". Ποτε δεν θα μαθουν τα παιδια μας τι θησαυρος κρυβεται στις διδαχες της Ορθοδοξης Πιστης δυστυχως....Κι αυτο γιατι εξελιπαν οι γνησιοι δασκαλοι επειδη κυνηγουν το μισθο ετσι που τους κατηντησαν, το δε κρατος αδιαφορει για να μην πω τιποτα χειροτερο με τις Ρεπουση και Δραγωνα.....Πληρης παρακμη κι αν προσθεσουμε και το δημογραφικο και την αλλοιωση της γλωσσας; ετσι χανονται τα εθνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]