Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λύθηκε το μυστήριο του χαμένου αεροπλάνου!

Από έγκυρες πηγές διέρρευσε η πληροφορία ότι το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στα χέρια ομάδας η οποία είναι ειδική στις εξαφανίσεις.

Η συγκεκριμένη ομάδα κατέλαβε το πιλοτήριο του αεροπλάνου εμφανιζόμενη ως πλήρωμα του σκάφους και κανένας από τους υπευθύνους στο αεροδρόμιο δεν κατάλαβε τίποτα.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία στις εξαφανίσεις, με αποτέλεσμα ότι βάζει στόχο να μη ξαναβρίσκεται ποτέ. Πρέπει να σημειωθεί ότι είδη κατηγορείται για πληθώρα εξαφανίσεων, τις οποίες πραγματοποιεί πάντα με απόλυτη επιτυχία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ήδη έχει εξαφανίσει μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικές εισφορές, καταθέσεις, θέσεις εργασίας, λίστες καταθετών στην Ελβετία (Λίστα Λαγκάρντ) και ακόμα, την εθνική ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και την δημόσια περιουσία μιας ολόκληρης χώρας.

Η δράση της ομάδας είναι γνωστή στις δικαστικές αρχές και ήδη κάποια μέλη έχουν συλληφθεί και βρίσκονται στις φυλακές.
Ειδικοί, που έχουν μελετήσει την δράση της συγκεκριμένης ομάδας, τονίζουν ότι αν δεν καταφέρει να την εξαφανίσει ο λαός, υπάρχει σοβαρός κίνδυνός τελικά η ομάδα να εξαφανίσει και το λαό.

Δ. Βουλγαρίδης




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]