Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Μόσχα κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας

Στην Μόσχα για επαφές βρίσκεται, σύμφωνα με το ΡΙΚ, κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας.

Πηγή από την Τράπεζα εκτιμά ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για θετική κατάληξη στη μεγαλύτερη τραπεζική συμφωνία, που κυοφορείται τους τελευταίους μήνες.
Βάσει των πληροφοριών του ΡΙΚ, η προεργασία που έγινε, είναι πολύ ενθαρρυντική και η αναχώρηση της αντιπροσωπείας της Τράπεζας για τη Μόσχα ήταν εσπευσμένη, προκειμένου να μη χαθεί η ευνοϊκή χρονική συγκυρία.

Επίσημη πρόσκληση Κρεμλίνου προς Αναστασιάδη να επισκεφθεί τη Μόσχα

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το Κρεμλίνο απέστειλε επίσημη πρόσκληση στον Νίκο Αναστασιάδη να επισκεφθεί τη Μόσχα, μετά τη χθεσινή ημίωρη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από αυτό το τηλεφώνημα «ξεπάγωσαν» οι σχέσεις των δυο χωρών που είχαν διαταραχθεί μετά την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα στις τραπεζικές καταθέσεις, μια εξέλιξη που θα πλήξει και Ρώσους καταθέτες.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες η Μόσχα κάλεσε και τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα Ισραηλινός αξιωματούχος στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος δεν κατονομάζεται, ενώ δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία για την επίσκεψη αυτή.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]