Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαρρής: Ελπίζουμε σε συμφωνία με τη Ρωσία σήμερα

Την ελπίδα του ότι θα διασφαλιστεί εντός της ημέρας η δανειακή σύμβαση με τη Ρωσία εξέφρασε από τη Μόσχα ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

“Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, τόνισε λίγο πριν τις διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο ομόλογό του Anton Siluanov.

Σημειώνεται ότι η Κύπρος έχει ζητήσει από τη Ρωσία πενταετή επέκταση του υφιστάμενου δανείου των 2,5 δισ. που ωριμάζει το 2016, καθώς και μείωσης του επιτοκίου που στην παρούσα φάση βρίσκεται στο 4,5%.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]