Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Κύπρος σήκωσε στους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα!

Γράφει ο Μάγια

Οι Κύπριοι γράφουν την ιστορία της Ευρώπης. Και ταυτόχρονα περισώζουν την τιμή του Ελληνισμού. Παρέδωσαν μαθήματα αξιοπρέπειας οι Κύπριοι πολιτικοί. Ακόμη και ο εσμός των προθύμων, των ομοιδεατών της Μέρκελ και του Σόιμπλε, δεν τόλμησε να υποκύψει στη νεοαποικιακή επιδρομή της ευρωπαικής τοκογλυφίας, αλλά φρόντισε να απέχει από την ιστορική ψηφοφορία. 
Προς μεγάλη θλίψη, βεβαίως, του Βερολίνου και της γραφειοκρατίας των Βρυξελών καθώς επίσης και του μοιραίου ελλαδίτικου μνημονιακού θίασου, που εξαπάτησε, απειλώντας και εκβιάζοντας, τους πολίτες για να εκτελέσει κατά γράμμα το «συμβόλαιο» υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού.

Το περήφανο ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής, που δικαίωσε τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, ο οποίος είχε πει ότι, «κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν γονατίσεις», θα λειτουργήσει και σαν τονωτικό του πατριωτισμού των απανταχού Ελλήνων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια νιώθουν ταπεινωμένοι από το διεθνή διασυρμό της χώρας.

Η Κύπρος σήκωσε στους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα, την ώρα που τα εγχώρια πολιτικά ανδρείκελα, γαντζωμένα στην εξουσία, δείχνουν να… απολαμβάνουν το βιασμό της χώρας και της κοινωνίας. Αυθόρμητα έρχεται στο νου μας το φιρμάνι που συνυπέγραψαν οι «δικοί» μας εθνοπατέρες για την παραίτηση της χώρας από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι κατάσχεσης και εκτέλεσης σε περιουσιακά στοιχεία της!…

Αλήθεια, μετά το μάθημα αντίστασης της μικρής πλην τιμίας Κύπρου, πόσοι Ελληνες πολιτικοί καραγκιόζηδες (ουδεμία σχέση με τον συμπαθή πρωταγωνιστή του θεάτρου Σκιών) νοιώθουν μεταμέλεια για τα δεινά που επισώρευσαν, με τις πράξεις και αποφάσεις τους, στο λαό και τη χώρα;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]