Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξαφνική εντολή για άμεση απογείωση των μαχητικών μας

Συναγερμός στο Αιγαίο. Τουρκικό ερευνητικό σκάφος στην περιοχή του Καστελλόριζου

Με την τουρκική κορβέτα να “κόβει βόλτες” στο Αιγαίο και το τουρκικό ωκεανογραφικό να κάνει έρευνες στο Καστελλόριζο, ο Α/ΓΕΕΘΑ διέταξε ενεργοποίηση των αεροπορικών δυνάμεων της της δύναμης ταχείας αντίδρασης με σκοπό την προσβολή ναυτικής δύναμης.

Η διαταγή περιελέμβανε ενεργοποίηση του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας με συμμετοχή του συνόλου των σταθμών ελέγχου (ΣΑΕ), κέντρων επιχειρήσεων, Α/Α συστημάτων και όπλων των 3 κλάδων των ΕΔ της χώρας και σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης.

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει ανησυχία για πιθανή τουρκική προσπάθεια δημιουργίας έντασης στην περιοχή που ήδη είναι αποσταθεροποιημένη από την κρίση στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Πηγή: On Alert

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]