Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ρωσικό αντιτορπιλλικό "Smetlivy" πέρασε τα στενά των Δαρδανελλίων


Ηurriyet Daily News
20 Oκτωβρίου 2012


Το ρωσικό αντιτορπιλλικό "Smetlivy", που περιπολούσε στα ύδατα ανοικτά των ακτών της Συρίας τον Απρίλιο και τον Μάιο, αναχώρησε από το λιμάνι της Σεβαστούπολης στη Μαύρη Θάλασσα το πρωί της Παρασκευής, πέρασε τα Στενά των Δαρδανελλίων στις 4 το απόγευμα και βγήκε στο Αιγαίο.

Η πληροφορία δημοσιεύθηκε σήμερα στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, αλλά και στην ιστοσελίδα του Τουρκικού Ναυτικού , η οποία μάλιστα ενθαρρύνει τους αναγνώστες της να στείλουν όσες πληροφορίες τυχόν διαθέτουν.

Το ρωσικό αντιτορπιλλικό συνόδευσε σκάφος του τουρκικού Λιμενικού Σώματος μέχρι να εξέλθει από τα στενά, όπως συνηθίζεται με τα πολεμικά πλοία.

Και στα δύο δημοσιεύματα αναφέρεται ότι δεν είναι σαφές εάν το αντιτορπιλλικό κατευθύνεται προς τη Συρία ή όχι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά, λέω εγώ. Πάμε για θερμές εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]