Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνικές περιουσίες στην Αλβανία στα χέρια ξένων επιχειρήσεων


Ελληνικές περιουσίες στην Αλβανία περνάνε στα χέρια ξένων επιχειρήσεων με το τέχνασμα του χαρακτηρισμού ως στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Για παράδειγμα ξεπουλιέται ο κόλπος της Άρτας στην Αυλώνα, όπως διαβάζουμε στην "Κάτοψη".

Το ίδιο γίνεται και στο Σβερνέτς της Αυλώνας. Κύκλοι των Ελλήνων Μειονοτικών στην Αλβανία σχολίαζαν: 

"Είναι γνωστό ποιοι έχουν τις διασυνδέσεις αλλά και το ρευστό να αγοράσουν εκτάσεις μέσα ή δίπλα στα χωριά μας και να δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο αρνητικό παράγοντα στο ήδη βεβαρημένο τοπίο από πλευράς ιδιοκτησιών και πολεοδομίας στις περιοχές, που άμεσα έχουν συνέπεια την δημογραφική αλλοίωση εις βάρος των κατοίκων".

Πηγή: Νewsbomb  
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]