Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τηλεφώνημα Πούτιν προς Ερντογάν, παγώνει την Άγκυρα


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 
«Αν ακόμα και ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, αυτό θα θεωρηθεί σαν παραβίαση των ρωσικών συνόρων με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης»!!
Με αυτά τα πρωτοφανή απειλητικά λόγια, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, σύμφωνα με τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και σε παλαιστινιακά, συριακά και ιρανικά ΜΜΕ, απείλησε ανοιχτά τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταΐπ Ερντογάν, να μην κάνει καμία απερίσκεπτη κίνηση σε βάρος της συριακής ακεραιότητας γιατί αυτό η Τουρκία θα το πληρώσει πολύ ακριβά.


Το εκπληκτικό αυτό τηλεφώνημα της Μόσχας προς την τουρκική ηγεσία, σύμφωνα πάντα με τις τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, έγινε στις 8 Οκτωβρίου. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έκλεισε εκνευρισμένος το τηλέφωνο στον Τούρκο πρωθυπουργό χωρίς καν να τον χαιρετήσει, αφήνοντας άναυδο τον Ερντογάν. Ο ίδιος ο Ερντογάν, όπως αναφέρεται, έκπληκτος από τις ρωσικές απειλές απάντησε πως αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί η Τουρκία, για να πάρει την απάντηση, «πάρτε το όπως θέλετε».

Φαίνεται πως η συριακή κρίση έχει αρχίσει και παίρνει ευρύτερες διαστάσεις, ενώ η πολιτική της Τουρκίας και ειδικά η πολιτική του Νταβούτογλου, αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων άκρως επικίνδυνη ακόμα και για την παγκόσμια ειρήνη. 
Όπως αναφέρεται, ο Ρώσος πρόεδρος είναι πολύ εκνευρισμένος για την στάση της Τουρκίας, ενώ οι πληροφορίες από την ρωσική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι Ρώσοι έχουν πληροφορίες πως οι ισλαμιστές του Καύκασου ενισχύονται από την Άγκυρα, γεγονός που έχει εξοργίσει τους Ρώσους. ​

Ο Ερντογάν και οι ψευτόμαγκες Τούρκοι βρήκαν τον «μάστορα» τους.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

  1. Edw na sas dw skatotourkoi , oute amerikanoi sas swzoun oti kaneis wra na ton pieite :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως αναφέρετε, όπως αναφέρετε


    Έλεος πια μ' αυτό το -ΤΕ -ΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Etsi akrivosss...ta koliva sto zonari tous ta exoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΞΕΝΑ @@ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΚΟΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γουστάρω αρχίζει να έχει γούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ό κύριος Πούτιν θα τους κάνη Μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω με τον ανωνυμο που εγραψε οτι τα γεγονοτα ειναι πολυ κοντα, αλλωστε ο μακαριστος Σισανιου και Σιατιστης Αντωνιος ειχε πει οτι"το κακο θα ξεκινησει απο τη Συρια"....
    Ο γεροντας Παισιος ειχε πει παλι οτι θα κλιμακωνονται οι πολεμοι και σιγα σιγα θα εμπλεκονται ολο και περισσοτεροι μεχρι να γινει το ολοκαυτωμα του Γ παγκοσμιου.
    Προσευχη για να μη μας εγκαταλειψει η χαρις του Θεου.Εκει που φτασαμε σωτηρια απο ανθρωπο δεν περιμενουμε.
    Σταματηστε τις απατεωνιες και τα κλεψιματα και τις κερδοσκοπιες γιατι η οργη
    Του θα πεσει βαρια.Κοιταξτε να βοηθηστε κανεναν που το χρειαζεται γιατι οταν λειτουργησουν οι πνευματικοι νομοι ο καρκινος θα θερισει και ο πολεμος θα παρει τα παιδια μας.Μη νομιζετε οτι τα χρηματα τοτε θα σας προσφερουν ασφαλεια.
    "Φοβερον το εμπεσειν εις χειρας Θεου ζωντος".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα που ο Πόυτιν έκανε την μούρη κρέας στα τουρκομόγγολα, πιθανότατα για το δήθεν κύρος τους να στραφούν επιθετικά στην Ελλάδα.....
    Δεν γνωρίζω τι θα πράξουν οι τουρκολάγνοι, ξεφτιλισμένοι Εθνοπροδότες, αλλά εμείς θα τους περιμένουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αρχιζει και αποκτα ενδιαφερον το διεθνες πολιτικο σκηνικο. ετσι. σιγα σιγα να παιρνει πιο ενεργα θεση η ρωσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ta Rossika TU 160 pali se anagnoristikes ptiseis pano apo ta paralia tis Tourkias sti Mauri thalassa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TU 160
    http://www.youtube.com/watch?v=FyXdFefx4L0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ... ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΥΔΩΡ ΚΟΧΛΑΤΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΝΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η ΜΕΤΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ... ΠΡΟΣΧΕΥΧΗ Κ ΜΕΤΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ... ΙΔΩΜΕΝ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε 5.30 αραγε τι πινεις...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KALHSPERA, EIMAI ELLHNIDA & SAS GRAFO APO XENH XORA: O BLADIMHROS EXEI STHENOS & PATRIOTISMO!!! APODEIKNYEI SYNEXOS OTI DEN FOBATAI SAN TOYS DIKOYS MAS ETHNOPRODOTES THN PAGKOSMIA MAFIA POY EPIXEIREI THN PLHRH DIALYSH TON PANTON!!! MAKARI NA HTAN & EPISHMOS SYMMAXOS/YPOSTHRIKTHS THS TALAIPORHS ELLADAS MAS, OPOS THS SYRIAS!!! APO TOYS AMERIKANOYS & THN DYSH, EIDAME TI MAS PERIMENEI... O THEOS NA BALEI TO XERI TOY & EMEIS NA EIMASTE AFYPNISMENOI GIA OTI MELLEI GENESTHE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πείτε στόν Πούτιν μήν τολμήσει καί πειράξει τήν Τουρκία, γιατί θά γίνει χαμός, μετά τί σήριαλ θά βλέπουμε κάθε απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]