Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πώς οι Τούρκοι επιμένουν να μην αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία


H τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Φενέρμπαχτσε  δεν θα πάει στην Κύπρο, για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την ΑΕΛ Λεμεσού,  με απ’ ευθείας πτήση, καθώς η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία με τη σημερινή της μορφή και κρατά κλειστά τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι διοικητές αλλά και οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας έχουν ζητήσει να εκδοθεί βίζα, από την πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα. Ήδη στην πρεσβεία εκδίδονται οι βίζες. Έτσι η πτήση που μεταφέρει την ομάδα θα προσγειωθεί στην Ελλάδα, πιθανότατα στην Αθήνα και από εκεί οι Τούρκοι θα πετάξουν με άλλο αεροσκάφος στην Κύπρο. Και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, έχουν κάνει την ίδια διαδικασία, και θα έρθουν πρώτα στην Αθήνα να πάρουν τη βίζα τους και θα πετάξουν με τις πτήσεις των ελληνικών εταιρειών για να φτάσουν στη Λάρνακα.

Αφού η Άγκυρα επιμένει να μην ανοίγει τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της στην προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε., τότε δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάποιος να υποχωρήσει η Λευκωσία.

 Η Κυπριακή Αστυνομία λαμβάνει έκτακτα μέτρα για τον αγώνα όπου τουλάχιστον 500 αστυνομικοί αναμένεται να βρίσκονται στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει η τουρκική ομάδα.

Πηγή: On Alert
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]