Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχεδιάζουν «ισλαμική άνοιξη» και για τη Ρωσία;

Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί σε σύγκρουση με αυτονομιστές της Ινγκουσετίας

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με μια ομάδα ντόπιων αυτονομιστών (οι οποίοι ζητούν απόσχιση από τη Ρωσική Ομοσπονδία) στο χωριό Σούντζενσκι στην περιοχή της Ινγκουσετίας σκοτώθηκαν τέσσερις αστυνομικοί και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο Ίντερφαξ.

«Τα τελευταία στοιχεία από το αποτέλεσμα των ένοπλων συγκρούσεων παρουσιάζουν τέσσερις νεκρούς εργαζόμενους των φορέων εσωτερικών υποθέσεων, ενώ άλλοι δύο νοσηλεύονται με διάφορους βαθμούς τραυματισμών», δήλωσε μια πηγή της αστυνομίας της Ινγκουσετίας.

«Στο μεταξύ σήμερα ο αρχηγός της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (ФСБ), Αλεκσαντάρ Μπορτνίκοφ δήλωσε ότι οι τρομοκράτες που δρουν στον Καύκασο έχουν εκπαιδευτεί από τις αντικυβερνητικές ομάδες της Συρίας, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν", όπως σημειώνει το Ρία Νόβοστι.

«Ιδιαίτερη προσοχή επιδεικνύουμε, ως Υπηρεσία Ασφαλείας, στη συμμετοχή κατοίκων της Δημοκρατίας του Βόρειου Καύκασου σε ομάδες αντικυβερνητικές στο Αφγανιστάν, Πακιστάν και στη Συρία. Τα άτομα αυτά αποστέλλονται εκεί από την τρομοκρατική οργάνωση ‘Ίμαρατ Καυκάζ’- Имарат Кавказ», δήλωσε ο Μπορτνίκοφ σε διεθνή συνάντηση των επικεφαλής των ειδικών υπηρεσιών και υπηρεσιών επιβολής του νόμου, που έλαβε χώρα στη Μόσχα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]