Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα και ο Σαμαράς φέρνει «χακί» ΜΑΤ;


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Bloomberg και το Reuters, λοιπόν, η Ανγκελα Μέρκελ θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. Είναι η πρώτη φορά που η γερμανίδα καγκελάριος θα έλθει στην Ελλάδα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Βερολίνο.

Η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ γίνεται κατόπιν πρόσκλησης του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά. Ο γερμανικός κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «η Γερμανία θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να σταθεροποιηθεί στην Ευρωζώνη. Αυτό το κάνουμε» συνέχισε «και μέσα από τα προγράμματα που αυτή τη στιγμή εφαρμόζονται στη χώρα. Η Γερμανία έχει εμπιστοσύνη στη μεταρρυθμιστική θέληση του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά».

Η κυρία Μέρκελ η οποία θα φτάσει στην Αθήνα γύρω στις 12 το μεσημέρι θα συνοδεύεται τους τρεις βασικούς συμβούλους της και από τον εντεταλμένο της για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης υφυπουργό Εργασίας Γιόακιμ Φούχτελ.

«Πολύ θετική εξέλιξη η επίσκεψη Μέρκελ, να την υποδεχτούμε στην Αθήνα, όπως της ταιριάζει», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώνοντας και επισήμως την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Ελληνική πρωτεύουσα. 

Βέβαια, η φράση «όπως της ταιριάζει» μπορεί να είναι διφορούμενη και εκ διαμέτρου αντίθετη όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός σε σχέση με τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δεν δείχνουν να έχουν καμία απολύτως διάθεση να υποδεχτούν σκυμμένοι την γυναίκα που επιμένει στην εφαρμογή μέτρων εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Είναι απολύτως σαφές πως η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ θα συνοδευτεί από πρωτόγνωρες εικόνες (οι οποίες είναι αμφισβητήσιμο πως θα μεταδοθούν από τα κυβερνο-επιδοτούμενα ΜΜΕ), αφού αναμένονται μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις (ίσως η κυβέρνηση επιτρέψει να γίνουν στο… Σούνιο ή στην… Λαμία), ενώ ταυτόχρονα η Αθήνα θα ντυθεί στα χρώματα της Αστυνομίας και των… ΜΑΤ, αφού είναι επιτακτική η ανάγκη η κυρία Μέρκελ να μην νιώσει άβολα κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ότι έρχονται ΜΑΤ του στρατού, στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το Δήμο Βερύκιο, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το '' πράσινο φως'', ώστε τα ''χακί ΜΑΤ'', με νατοϊκή εκπαίδευση να έρθουν στην Αθήνα και εντός δύο ημερών αναμένεται να μεταβούν από το Κιλκίς.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, ήδη στο Πεντάγωνο βρίσκονται κομάντος και μια διμοιρία ΖΜΑΚ.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]