Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Giorgo την κοπάνησε για την Αμερική και δηλώνει «μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ»


Τα νέα έρχονται από τον Βηματοδότη:
Στο επίσημο δυναμικό του Harvard Kennedy School συμπεριελήφθη από χθες ο π. Πρωθυπουργός, π. Πρόεδρος του ΠαΣοΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Γ. Παπανδρέου.

Το όνομά του βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο των καθηγητών του φημισμένου πανεπιστημίου.

Το θέμα όμως είναι αλλού.

Ο κ. Παπανδρέου δηλώνει διεύθυνση, τηλέφωνα και e-mail στην Αμερική. Συγκεκριμένα η διεύθυνση του γραφείου του είναι Littauer- 175, το e-mail του george- papandreou@hks. harvard.edu.

Τι γίνεται;
Μετακόμισε;

Για φαντάσου πήραν οι Αμερικανοί τον Γιώργο --πού ούτε περίπτερο δεν μπορεί να διαχειρισθεί-- να τους μάθει... Κυβερνητική πολιτική....!!!

Μήπως ψάχνουν να βρούνε «δικονομικό άλλοθι», ώστε η επίδοση του «κλητηρίου θεσπίσματος» στο σπίτι του στην Εκάλη, να είναι... άκυρη...;


Σχόλιο ιστολογίου: Εάν αληθεύει η είδηση πως δηλώνει μόνιμη κατοικία στην Αμερική, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, του οποίου ο Πρόεδρος θα έπρεπε να έχει προχωρήσει στις σχετικές διαδικασίες από… χθες. Έτσι, χωρίς την βουλευτική του ασυλία, θα μπορεί να κληθεί για διάφορες υποθέσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Και εάν υπάρχει κώλυμα, λόγω μόνιμης κατοικίας στις ΗΠΑ, υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης εντάλματος και σύλληψής του από αρμόδιες διεθνείς αρχές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Πολύ σωστά επισημαίνει ο Κωνσταντίνος ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως. Να συμπληρώσω πως αν δεν τον βρουν στην Εκάλη, ας επισκεφθούν και το νέο εξοχικό στη Σκιάθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ἂν,λὲμε τὼρα,εκδοθεὶ και ελληνικὸ και ευρωπα'ι'κὸ και διεθνὲς ὲνταλμα,και οδηγηθεὶ το κλὺσμα ενὼπιον της δικαιοσὺνης,με τὶ στοιχεὶα θα αποδειχθεὶ η ενοχὴ του;
    Σας διαφεὺγει ὸτι ἂν βρεθεὶ το νὴμα,θα ξηλωθεὶ ολὸκληρο το πουλὸβερ του πολιτικοοικονομικοὺ κατεστημὲνου;
    Θα μεὶνει το τελευταὶο με σταυρωμὲνα τα χὲρια,να περιμὲνει την αποκαθὴλωσὴ του;
    Μὴπως τον βγὰλουνε και θὺμα απὸ πὰνω;
    Κοντὸς ψαλμὸς αλληλοὺ'ι'α,παὶδες,τὲτοιοι ολετὴρες τιμωροὺνται μὸνο επαναστατικὼ δικαὶω,και με συνοπτικὲς διαδικασὶες.
    Ἂν εὶμασταν σοβαρὸς λαὸς,ο ΓΑΠ οὺτε το μνημὸνιο δεν θα προλὰβαινε να περὰσει.
    Και ἂν εὶμασταν και ὲξυπνος λαὸς,κανὲνας ΓΑΠ δεν θα γινὸταν πρωθυπουργὸς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκουμπίστηκε μεν, αλλά δεν παραιτήθηκε....
    Νομίζει ότι τελικά θα την γλυτώσει ???
    Μάλλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου, πρώτα εξασφάλισε την διάσωσή του και μετά αποχώρησε. Οι παρόντες πολιτικοί είναι η "ομπρέλα" του ΓΑΠ. Κι έτσι μας διευκολύνουν στην εξαγωγή του συμπεράσματος: "ένοχος ένοχον ου ποιεί"

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]