Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όχι στο ξεπούλημα της Θράκης μας


Γράφει η Αιμιλία Λαδοπούλου
  • Τα απροστάτευτα σύνορα της Ελλάδος, δημιούργησαν το πρόβλημα με τους μετανάστες
  • Πού στοχεύει η δημιουργία νέων Κέντρων λαθρομεταναστών στην Θράκη;
  • Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από Ειδικές Οικονομικές Ζώνες
  • Έλληνες ξυπνήστε...
Τα απροστάτευτα σύνορα της Ελλάδος δημιούργησαν το πρόβλημα με τους μετανάστες.
Με τον τίτλο “Ξένιος Ζεύς” συγκέντρωση λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας, εν μια νυκτί, οδηγούνται στη Θράκη συνοδεία των ΜΑΤ, εν αγνοία των τοπικών αρχών και γίνεται κατάληψη των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Ξάνθης.

Η τοπική κοινωνία βρισκόταν ήδη σε αναβρασμό με την καθημερινή αυξανόμενη εγκληματικότητα και τις ληστείες.
Με την άφιξη των λαθρομεταναστών η Θράκη θυμίζει εμπόλεμο κατάσταση.
Διαμαρτυρίες, διαξιφισμοί, πορείες, δεσποτάδων, αρχών και λαού πένθιμες κωδωνοκρουσίες, διαμαρτύρονται για το απερίσκεπτο εθνικό έγκλημα.

Απαξιεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτου (που μόνον τον πολίτη δεν προστατεύει) την επικοινωνία με τις τοπικές αρχές, εφαρμόζει την δικτατορική του απόφαση,

Είναι εθνικό έγκλημα να θεωρεί την Θράκη κατάλληλο τόπο φυλακής των λαθρομεταναστών, δίπλα στο Τουρκικό Προξενείο, δίπλα στην Τουρκία.

Αψηφά τους ενδεχόμενους κινδύνους. Ενώ υπάρχουν στη Θράκη και δύο μεγάλοι καταυλισμοί φιλοξενίας.

Που το πάει ο κ. Δέδνιας;
Γνωρίζει ότι όλοι γκετοποιούνται και επισπεύδει τις επεκτατικές βλέψεις του νεοοθωμανισμού;


Κατόπιν απαιτήσεών μας δια εθνικούς και μόνον λόγους, δημιουργήθηκε στην Κομοτηνή η Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, σε επί τούτου κατασκευασθέν κτίριο και εν συνεχεία στην Ξάνθη.
Σήμερα το κόσμημα αυτό της πόλης μετετράπη σε κρατητήριο 850 αγανακτισμένων λαθρομεταναστών στην Κομοτηνή και 400 στην Ξάνθη.

Τί να σκέφτονται αυτοί, εκτός από την απόδρασή τους!
Ποιος τότε θα είναι ο ηθικός αυτουργός;
Γιατί δεν τους πήγε στη πατρίδα του την Κέρκυρα;

Ο “Ξένιος Δίας” στην Θράκη είναι “Ξένιος καρκίνωμα”. Οι σκηνές που βιώνουν οι αστυνομικοί φρουροί, δεν περιγράφονται.

Κύριε υπουργέ, η σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων τον Οκτώβριο πρέπει να λειτουργήσει, το υποσχεθήκατε. Εάν αναιρέσετε τον λόγο σας, τότε υπογράφετε την καταδίκη της Θράκης μας. Να διαθέσετε χρήματα για τον ευπρεπισμό της Σχολής.

42.000 ευρώ διατέθηκαν από τις οικονομίες του Κράτους, για την προβολή ανθελληνικού συκοφαντικού ιστορικού έργου. Αίσχος. Αυτοί πρέπει να εκδιωχθούν όποιοι και αν είναι ως ανθέλληνες. Είναι μιάσματα Ελληνικής κοινωνίας.

Επιδιώκουν ιστορική πολιτισμική γλωσσική διαφθορά της Ελλάδος, είναι επικίνδυνοι, πρέπει να εκδιωχθούν κ. Πρωθυπουργέ.

Να τηρηθούν αυστηρά μέτρα σε αλλοδαπούς για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, ελάχιστοι είναι οι πολιτικά διωκόμενοι, γιατί εκεί που μας οδήγησαν πολύ σύντομα θα είμαστε στον τόπο μας μειονότητα. Έλληνες επαγρυπνείτε.

Στην ευαίσθητη εθνικά ακριτική Θράκη γίνεται πολύς λόγος δημιουργίας ΕΟΖ (Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη) με συλλογικές συμβάσεις εργασίας και μισθούς Βουλγαρίας. Η εμμονή αυτή δεν είναι τυχαία.

Πίσω από αυτήν καραδοκούν δυνάμεις που επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιτότητα της χώρας μας αλλά και την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια.

Η Θράκη δεν έχει ανάγκη από ΕΟΖ, χρειάζεται εθνική αναπτυξιακή πολιτική, ερημώνεται ο βόρειος Έβρος, και όχι να αφήνεται στους λαθρομετανάστες και στις ισλαμικές δοξασίες της Άγκυρας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ξάνθης επισημαίνει με επιστολή της προς κυβερνητικούς παράγοντες:
“Εάν υπογραφεί το Π.Ν. που ενεργοποιεί το άρθρο 37-5 του Ν. 3907/2011 (οδηγία 2008/115 ΕΚ για την επιστροφή παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών) θα μπορούν οι μετανάστες να γίνουν εργάτες στις ΕΟΖ”.
Αυτό θα δημιουργήσει ανατροπές αγνώστων διαστάσεων στις τοπικές κοινωνίες. Όχι στην εξόντωση και στο ξεπούλημα της Θράκης μας. Θα είναι αρχή καταιγισμού της Βόρειας Ελλάδος.

Συνέλληνες ξυπνήστε. Ας είμεθα άγρυπνοι φρουροί με στενή παρακολούθηση της εξελίξεως των γεγονότων. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, ο πολίτης δεν προστατεύεται και η πολιτεία αγκομαχεί.

Η Τουρκία εκμεταλλεύεται την επικρατούσα ασυδοσία. Ανεμπόδιστα πηγαινοέρχονται διακεκριμένες προσωπικότητες της Τουρκικής Κυβέρνησης στη Θράκη. Και ο εκτουρκισμός ανενόχλητα επικρατεί.

Αναβιώνει δυναμικά το κόμμα DEP του εκτουρκισμού που εδημιούργησε ο Αχμέτ Σαδίκ το 1988 και το 1989 εξελέγει για πρώτη φορά ανεξάρτητος βουλευτής ο Σαδίκ. Έκτοτε μπήκε το πλαφόν 3%. Το κόμμα του Τουρκισμού DEP σωρηδόν ανοίγει γραφεία στην Θράκη. Έχει στην Ξάνθη, Κομοτηνή, έγιναν τα εγκαίνια στο Μεγάλο Δέρειο, ετοιμάζονται γαι την Καβάλα και Θεσσαλονίκη και βάζουν πλώρη για τις Βρυξέλλες.

Σε τι αποβλέπουν με την εξάπλωση του κόμματος; Συσπείρωση, οικονομική ανάπτυξη ή συμμετοχή επισήμως ως Τούρκοι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!

Και την Συνθήκη της Λοζάνης οι Βο(υ)λευταί δεν την μαθαίνουν;

Ανακαινίζουν τζαμιά, διοργανώνουν σεμινάρια, με χρηματοδοτήσεις από την Zirrat Bank.

Οι πολιτικοί των τελευταίων ετών που οδήγησαν την Ελλάδα;
Στην διαφθορά στην καταστροφή, στην οικονομική υποδούλωση.


Ο Καλός Θεός θα σώσει και πάλι την Ελλάδα και θα την οδηγήσει στο βάθρο της δόξας της τιμής και της αξιοπρέπειας.

Συνέλληνες θάρρος υπομονή και καρτερία, η Ελλάδα θα λάμψει και πάλι οικονομικά.

Σας ευχαριστώ

* Επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Κομοτηναίων
Αντιπρόεδρος Εθνικής Ένωσης Βορ. Ελλήνων (Θρακών, Μακεδόνων, Ηπειρωτών)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Έχω γυρίσει με κληρωτούς συναδέλφους και 2 τοπογράφους στα συνεργεία της Γ.Υ.Σ (με τα πόδια ,με μουλάρια, με άλογα ) βουνοκορφούλες και βουνοκορφές της Δ.Μακεδονίας και της Θράκης μας . Τότε στήναμε (περήφανοι) τον πρώτο καθαρά ελληνικό πολιτικό και στρατιωτικό Χάρτη της Χώρας μας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις φυσικές ομορφιές και τον πλούτο που αντίκρισαν τα μάτια μου . Μια Ελλάδα άγνωστη, μέσα στην Ελλάδα του μπετόν αρμέ των 10 ελληνικών μεγαλουπόλεων . Αυτός που σήμερα παραδίδει, με τον έναν ή άλλον τρόπο , κομμάτι από τα σπλάχνα μας στις προφανείς φιλοδοξίες « φίλων γειτόνων και νατοϊκών συμμάχων » είναι με το συμπάθιο από γεννησιμιού του βλάκας και δεν το γνωρίζει . Κι όσο θα τον εξυμνούν τα ΜΜΕ στον προστατευτικό θόλο της υποτιθέμενης ενημέρωσης των μαζών , ποτέ δεν θα το μάθει . Θα θαυμάζει και ο ίδιος αυτά που δεν έχει ! ( επιφυλάσσομαι να το διατυπώσω ωμά ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λαθρομετανάστες - Φθηνά εργατικά χέρια - ΝΑΤΟ - πετρέλαια - Μυστικές υπηρεσίες - Αμερική - συμμαχικές δυνάμεις - Τουρκία ...
    είναι καλά στημένο το παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Θρακη ειναι Ελλαδα και Ελλαδα θα παραμεινει ο τουρκος να παει να μαμηθει!Ποιος ξερει τι συμφωνιες εχουν κανει τα κτηνη ερημην του Ελληνικου λαου εδω και δεκαετιες για εγκαταλειψη της Θρακης...στο τουρκο, που εκμεταλλευεται την σκοπιμη αδρανεια εως και υποτιμηση της Θρακης απο τις κυβερνησεις της μεταπολιτευσης.Δεν θυμαμαι ποτε να προβαλαν την Θρακη μας τα καναλια στην τηλεοραση ...αντιθετα τον σουλειμαν τον τουρκο τον προβαλλουν,τι ανισορροπια ειναι αυτη???Πως καταντησαμε ετσι???μας εφαγε η Ευρωπη,και τα ψηλα καπελα.Γιατι τοση προδοσια?Ουτε ενας πατριωτης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε καποιο σημειο στο αρθρο λετε οτι μετα την αφιξη των λαθρομεταναστων στην Θρακη υπαρχει αναταραχη διαμαρτυριες,διαξυφισμοι,πορειες,κωδωνοκρουσιες πενθιμες,πολυ καλα κανετε, αλλα αυτο που ειναι αξιοπεριεργο ειναι που τα καναλια δεν εχουν δειξει τιποτα,το παραμικρο...εμεις εδω στην Αθηνα δεν εχουμε παρει χαμπαρι τιποτα για να συμπαρασταθουμε στον αγωνα μας,για να συνεισφερουμε με τον τροπο μας οπως μπορουμε.Τι ειναι τουτοι ρε?απιστευτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός - "όλα κυλάνε ήσυχα"
      ως που κάποια στιγμή..

      Διαγραφή
  5. Πώς ξεπέσαμε έτσι, συνέλληνες; Να τους κοιτάμε να δολοπλοκούν, να βρίσκουν τρόπους να ξεπουλάνε την πατρίδα μας και να μην ακούγεται ήχος. Να μας λένε ψέματα και να τους ανεχόμαστε. Η Θράκη μας δεν είναι για πούλημα, όπως καμιά γωνιά της Ελλάδας δεν είναι για πούλημα. Χύθηκε αίμα πολύ, παντού, και τώρα εμείς θα τα παραδώσουμε αυτά που με τόση αυτοθυσία ελευθέρωσαν κάποιοι που ήταν Έλληνες όνομα και πράγμα; Ως πότε θα είμαστε Έλληνες μόνο στο όνομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]