Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Παράνομες και καταστροφικές οι αποφάσεις Προβόπουλου

Σφοδρή επίθεση του Πάνου Καμμένου στον “εθνικό τραπεζίτη” που αποδεικνύεται πλέον αντεθνικός από την δράση του.
Ο Πάνος Καμμένος στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στο περιθώριο της επίσκεψης του στην ΔΕΘ, αποκάλυψε στοιχεία που επιβεβαιώνουν την επιμονή του για ποινική δίωξη του τραπεζίτη, πράξη την οποία είχε προαναγγείλει και στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποκάλυψε πως η διαχείριση των χρημάτων οργανισμών και ΝΠΔΔ έγινε με τρόπο παράνομο αφού πολλοί από αυτούς τους οργανισμούς δεν έδωσαν καμμία εντολή, καμμία εξουσιοδότηση ενώ δεν υπάρχουν και αποφάσεις των ΔΣ για να διαχειριστεί ο Προβόπουλος τις αποταμιεύσεις τους. Με αποτέλεσμα, να γίνουν αγορές “τοξικών” ομολόγων τα οποία στην συνέχεια “κουρεύτηκαν” με αποτέλεσμα την απώλεια δισεκατομμυρίων Ευρώ υπέρ των “έξυπνων” πωλητών.
Η αποκάλυψη αυτή είναι στο ίδιο πλαίσιο δράσης με το σκάνδαλο των CDS του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, όπως τόνισε ο ΠΚ, που είχε ο ίδιος αποκαλύψει και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δικαιοσύνη.

Ο Πάνος Καμμένος δεσμεύτηκε ότι δεν θα σταματήσει εως ότου όλοι οι επίορκοι αλλά και αυτοί που προσπαθούν να “συμβιβάσουν” σκάνδαλα εκατομμυρίων, οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. “Εάν αυτό δεν επιτευχθεί από τις εξεταστικές, θα βρούμε άλλους τρόπους και πιστέψτε με, δεν είμαστε μόνοι μας” τόνισε, προαναγγέλοντας ευρύτατες πολιτικές συμμαχίες για τις διαφαινόμενες αυτές διώξεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ολόκληρη παράσταση έστησαν, για να δικαιολογήσουν το "φάγωμα" της ΑΤΕ, προκειμένου να μην προκύψουν πολιτικές ευθύνες για τα κόμματα της δήθεν συγκυβέρνησης. Εξαιτίας ενός παράνομου και παράλογου νόμου του βουλιμικού Βενιζέλου έδωσαν την εξουσία στον Προβόπουλο να χαρίσει την ΑΤΕ στην Πειραιώς. Μέχρι αυτό το σημείο θεωρητικά είχαν καταφέρει τον στόχο τους. Το λάθος όμως αφορούσε το ίδιο το πρόσωπο που θα έβαζαν να κάνει αυτό, το οποίο θα απέφευγαν αυτοί. Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του πολιτισμένου κόσμου να συνέβαινε αυτό, αν εκείνος, ο οποίος θα το επιχειρούσε, είχε τα χαρακτηριστικά του Προβόπουλου, θα πήγαινε φυλακή. Ο Προβόπουλος, ο οποίος πήρε αυθαίρετα κρατική περιουσία και την έκανε δώρο στην Πειραιώς, θα έπρεπε να είναι σήμερα φυλακή. Γιατί; Γιατί υπάρχει ασυμβίβαστο.
    Ο Προβόπουλος δεν ήταν απλά ένας πρώην Αντιπρόεδρος της Πειραιώς. Ένας εργαζόμενος είναι και θα μπορούσε να έχει εργοδότη του κάποιον άλλον στο παρελθόν. Το πρόβλημα με αυτόν είναι ότι εξακολουθεί να είναι ακόμα και σήμερα μεγαλομέτοχός της Τράπεζας Πειραιώς. Το όνομά του είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα στο μετοχολόγιο της Πειραιώς. Έχει δηλαδή έννομο συμφέρον σ' ό,τι αφορά την τύχη της. Μπορεί ένας εισαγγελέας να πάρει ένα απλό κομπιουτεράκι και να βρει ακριβώς πόσα χρήματα κέρδισε την επόμενη στιγμή της απόφασής του. Εκ των πραγμάτων δηλαδή ο Προβόπουλος έπρεπε να δηλώσει αδυναμία να υπογράψει ο ίδιος αυτήν την παραχώρηση της ΑΤΕ στην Πειραιώς, λόγω ασυμβιβάστου.
    Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει νομιμότητα σε μια πράξη, όπου κάποιος κάνει χρήση της εξουσίας του, για να προσφέρει κέρδος στον εαυτό του με λεηλασία της δημόσιας περιουσίας. Φυλακή έπρεπε να είναι σήμερα ο Προβόπουλος και μαζί του όσοι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί "δέχθηκαν" την ενέργειά του σαν νόμιμη. Απλά πράγματα, τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζει και ένας πρωτοετής της νομικής σχολής. Η πράξη του Προβόπουλου είναι ο ορισμός της κατάχρησης εξουσίας με στόχο τον παράνομο πλουτισμό. Η πράξη των κρατικών αξιωματούχων, που την αναγνώρισαν σαν νόμιμη, είναι ο ορισμός της απιστίας προς την υπηρεσία με στόχο την αποκόμιση κέρδους όλων των τύπων.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Η Μέρκελ και η λεία της
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/09/i-merkel-kai-i-leia-tis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]