Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αντιποίηση και παραβίαση του Συντάγματος δεν τιμωρείται σε αυτή την χώρα;


Καλά τα Μ.Μ.Ε. αλλά να μη το "ξέρει" και η Δικαιοσύνη...;

Από τα έγκριτα Μ.Μ.Ε. ακούμε τις τελευταίες μέρες για την αντιποίηση αρχής. Λίγο πιο πάνω στον Ποινικό Κώδικα, φανταζόμαστε θα έψαξαν οι δημοσιογράφοι, βρίσκεται το αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογέων...

Γι αυτό, όμως, δεν... ανέφεραν τίποτε τα τσακάλια της δημοσιογραφίας...
Άρθρο 162
Εξαπάτηση εκλογέων
Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.

Μήπως σας θυμίζει αυτό που ζούμε από το 2009...;
Kαι κανείς δεν έχει επιληφθεί της υποθέσεως...


Σχόλιο ιστολογίου: Απορίας άξιο είναι, φυσικά, και το πώς τα ΜΜΕ δεν είδα την αντιποίηση αρχής που γίνεται κατά σύστημα (και η οποία έχει καταγραφεί και σε βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο) από τον πρόεδρο των Πακιστανών λαθρομεταναστών, ο οποίος έχει δημιουργήσει πακιστανική αστυνομία, η οποία δρα εντός των Αθηνών και συλλαμβάνει Πακισταντούς, τους οποίους «ανακρίνει» και τιμωρεί, αναλόγως των παραπτωμάτων τους. Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι δεν διαπίστωσαν την εξόφθαλμη αντιποίηση αρχής σε αυτή την περίπτωση, η οποία λειτουργεί και ως μαλακό υπογάστριο για την δημιουργία και άλλων –παρόμοιου τύπου- «πρωτοβουλιών», οι οποίες καταργούν το Ελληνικό Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τους θεσμούς; Δεν βλέπουν οι δημοσιογράφοι πως η αντιποίηση αρχής εκ μέρους των λαθρομεταναστών υποκρύπτει τεράστιους κινδύνους για την εσωτερική ειρήνη μεταξύ των πολιτών και την εθνική ασφάλεια της χώρας; Ή οι κύριοι δημοσιογράφοι έχουν επιλεκτική «όραση», η οποία καθίσταται επικινδυνότερη και από οπλισμένους λαθρομετανάστες, αφού αυτή ακριβώς η «επιτηδευμένα επιλεκτική όραση» αποκρύπτει προβλήματα πολύ μεγαλύτερα και επικινδυνότερα από οποιαδήποτε «Χρυσή Αυγή», η οποία εκπροσωπεί 500.000 Έλληνες πολίτες;
Στην ίδια κατηγορία, επικινδυνότητας λόγω ανυπαρξίας, βρίσκεται και η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία προσβάλλεται βάναυσα από την επιλεκτική παρέμβαση ή την μηδενική παρέμβασή της σε θέματα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος. Τελικά, στο βασίλειο της Ελληνικής μπανανίας, η αντιποίηση αρχής, καθώς και η εξαφάνιση των αρχών και των θεσμών, αποτελούν έναν εν δυνάμει ωρολογιακό μηχανισμό, ο οποίος ενδέχεται πολύ σύντομα να πυροδοτήσει την λαϊκή οργή. Και τότε, δεν θα χωράνε όλοι στα ελικόπτερα… για να γλιτώσουν από το πλήθος, ενώ την ίδια στιγμή θα παρακαλάνε για να βρεθούν και να τιμωρηθούν από την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς που τόσο βάναυσα καταπάτησαν ή αγνόησαν για όσο διάστημα ζούσαν τον δικό τους «μύθο» εις βάρος του Ελληνικού Συντάγματος και των Ελλήνων πολιτών.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]