Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βαλλιανάτος συνεχίζει να προκαλεί, αφού μόνο αυτό ξέρει να κάνει


Ο άνθρωπος που ήταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου...
Ο άνθρωπος που πληρωνόταν από όλους μας για να συμβάλλει στην δημιουργία μίας καλύτερης Ελλάδας...
Ο άνθρωπος που σε ολόκληρη την ζωή του προκαλούσε (προφανώς για να γίνει γνωστός)...
Ο ίδιος άνθρωπος έρχεται σήμερα μέσω του facebook, να προσβάλει τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, παραλληλίζοντας την περιφορά του Επιταφίου με το Gay Pride, την παρέλαση των ομοφυλοφίλων...

Ο Βαλλιανάτος προκαλεί για ακόμη μια φορά, όταν απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο αποκαλεί την περιφορά του επιταφίου: Epitapheio Pride.

Μετά την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου για το Gay Pride, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος του επιτίθεται ανοιχτά μέσω Facebook αποκαλώντας την περιφορά του Επιταφίου: Epitapheio Pride!!!

Χαρακτηριστικά έγραψε στο Facebook: ...Παναγιώτατε, πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αβγά στο Epitapheios Pride;



Ναι, αυτόν τον άνθρωπο στήριξαν για να καλο-πληρώνεται από το υστέρημα όλων μας, όσοι ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Για να μην ξεχνιόμαστε...

Πληροφορίες από Enimerwsi.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
    Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ .

    Ελληνικο κοινοβουλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά για λύπηση. Πόσο περισσότερο να ξεπέσει κάποιος; Οταν ηρωοποιεί κάποιος τις προσωπικές του αδυναμίες και ανωμαλίες και προσπαθεί ειρωνευόμενος να τις ταυτίσει με θρησκευτικές δοξασίες; Οχι, κύριε δεν έχω ρατσισμό. Αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική κατάσταση. Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα γνωρίζω ότι είτε είναι επίκτητη δηλαδή ψυχολογική είτε πρόκειται για ανωμαλία της φύσης ως αποτέλεσμα ορμονικής δυσλειτουργίας. Να σεβαστώ το δεύτερο αλλά δεν θα το ωραιοποιήσω κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να σκεφτες οτι εχει αδελφη μοναχη που δεν θελει ουτε να τον ξερει, καποτε μαλιστα ειπε οτι ο εγωισμος του ειναι εωσφορικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμηθηκα τον συχωρεμενο τον Ραφαηλιδη τον δημοσιογραφο που ηταν μεγαλος αθεος και πολεμιος του Χριστου και της εκκλησιας.Ειχε μαλιστα ζητησει να του γινει πολιτικη κηδεια και οχι ορθοδοξη...
    Οταν αρρωστησε απο καρκινο και ηταν ετοιμος να πεθανει, ξαφνικα αρχισε να ευχαριστει το Χριστο που του παρουσιαστηκε, να ζηταει συγγνωμη που δεν πιστευε και τελικα ζητησε ιερεα και εξομολογηθηκε εν πληρει νηφαλιοτητι και πεθανε και εταφη μετανοημενος σαν Χριστιανος Ορθοδοξος.

    Μεγας ει Κυριε που καταδεχεσαι να προσελθεις αυτοπροσωπως προκειμενου να σωθει μια ψυχη που ειχε φαινεται το υποβαθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]