Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φεύγει η Άννα και δακρύζουν μέχρι και οι… φωτοτυπίες!


Η είδησις περί σκέψεων της Άννας Διαμαντοπούλου να αναχωρήσει εις την αλλοδαπήν, προκειμένου να παράσχει τας μητρικάς της φροντίδας εις τον αγαπητόν υιόν της, έχουν συγκλονίσει ολόκληρη την Ελληνικήν Επικράτειαν.

Απροσμέτρητον πλήθος λαού έχει περιπέσει εις βαθίαν μελαγχολίαν και εκφράζεται με κλαυθμούς και οδυρμούς εν μέσω οδών, δια την τεραστίαν απώλειαν της αγαπητοτάτης Άννης. Συμφώνως με πληροφορίες, τας οποίας επιβεβαιώνουν και ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, διοργανώνονται τεράστιες εκδηλώσεις εις άπασαν την επικράτειαν της χώρας, αφού η απώλειαν της κόρης της φωτοτυπίας (μας συγχωρείτε, της Ελληνικής Παιδείας, της Τέχνης, των Γραμμάτων και άλλων τινών) αποτελεί μέγεθος τέτοιον το οποίον είναι αδύνατον να καλυφθεί, ακόμη και εις το ελάχιστον.

Αναγνώστης, επικοινωνήσας μετά της παρούσας στήλης, διερωτείτο: «Και τώρα, πώς θα ζήσωμεν δίχως τα της Άννης φροντίδας; Γνωρίζοντες το μέγεθος της ασθενείας της χώρας, πώς θα ανακάμψει η ασθενούσα Παιδεία, χωρίς την ιατρόν της;»

Αδυνατώντες να απαντήσωμεν εις πλείστας όσας ερωτήσεις εδέχθημεν, οι οποίες καταφθάνουν σωρηδόν και κατονοώντες το μέγεθος της εθνικής απωλείας, ευχόμενοι πως ίσως και την τελευταίαν στιγμήν υπάρξει οιαδήποτε αλλαγή εις την απόφασιν της αγαπητοτάτης (εκ της λαμπροτάτης) Άννης, της ευχόμαστε καλόν κατευόδιον, ευελπιστώντες πως θα μεταλαμπαδεύσει τας γνώσεις της και εις την αλλοδαπήν, ως αρτιοτάτη πρέσβειρα της προσωπικής της Παιδείας και του πνεύματος που την διακατέχει..

Καλόν ταξίδι, Άννα, και μην ξεχνάς πως τα ΚΕΚ στηρίζουν το πνεύμα αλληλεγγύης στα οποία μεταλαμπαδεύθηκε μέσω της ευγενικής σου χορηγείας των 22 εκατ. Ευρώ.


ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως τα φωτοτυπικά αρνούνται να βγάλουν φωτοτυπίες, εις ένδειξιν πένθους...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μα και βέβαια θα φύγει. Τώρα που δεν εκλέχτηκε βουλευτής πως θα κυκλοφορεί χωρίς αστυνομική συνοδεία πληρωμένη από εμάς; Φοβάται και με το δίκιο της. Ομως και στην αλλοδαπή να πας κυρα Χάννα μην είσαι σίγουρη ότι θα ησυχάσεις. Εχει πλέον εκεί πολλά ελληνόπουλα που μετανάστευσαν εξαιτίας σου. Πρόσεχε π.χ. αν κάνεις καμιά μικροεπέμβαση ποιος γιατρός σε χειρουργεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποθεσω πως το Χαννα υποδηλωνει ευσχημα την εβραικη καταγωγη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]