Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δολοφόνησαν την χώρα και παραμένουν αμετανόητοι!

  • Σοκ με ύφεση 0,14% στην Ελλάδα του μνημονίου!
  • Αν δεν μας είχαν σώσει με το μνημόνιο, πόση ύφεση θα είχαμε;
Η απόδειξη δολοφονίας της χώρας με επίσημα στοιχεία. Εάν οι άνθρωποι που έριξαν την χώρα στον εφιάλτη του μνημονίου δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά, τότε το πολιτικό σύστημα είναι ήδη νεκρό.

Στο 9,14% εκτιμά το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών ότι θα εκτιναχθεί η ύφεση στο τρίτο τρίμηνο του έτους στη χώρα μας.

Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε δείκτες που μόνο με συνθήκες γενικευμένων πολεμικών καταστάσεων μπορεί να συγκριθούν, ενώ η παράταση τους οδηγεί στην βέβαιη εξαθλίωση.

Προφανώς αυτός ήταν ο στόχος αφού τα μέτρα του μνημονίου ήταν ακρωτηριασμός και εκποίηση του δημοσίου πλούτου με πρόσχημα το χρέος, αντί της δημοσιονομικής εξυγίανσης και δημιουργίας πλεονασμάτων για την αποπληρωμή του.

Ένα συφερτό συμβούλων με αμοιβές δισεκατομμυρίων λοιπόν που ασχολήθηκε με το μνημόνιο, αποδείχτηκαν στην καλύτερη απατεώνες, ενώ οι εργοδότες τους είναι στυγνοί οικονομικοί δολοφόνοι.

Οι δε απολογητές του μνημονίου (όσοι τολμήσουν να απομείνουν μετά και από αυτή τη βόμβα), θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να απολογηθούν για τις “προβλέψεις” τους. Σε ποιά αντίστοιχα ιστορικά στοιχεία στηρίχθηκαν ώστε να μιλούν για “ανάπτυξη” και “επιστροφή στις αγορές” την ώρα που κάθε σώφρων οικονομικός αναλυτής ούρλιαζε από τον Μάη του 2010 ότι το μνημόνιο θα οδηγούσε την χώρα στην καταστροφή. Όπως οδηγήθηκαν όλες οι χώρες στις οποίες εφαρμόστηκε αντίστοιχο σχέδιο.

Την τραγωδία της καταστροφής, κλείνει επάξια η διαφαινόμενη τοποθέτηση του κυρίου Στουρνάρα στην θέση του υπουργού οικονομικών. Στις 20/09/2010 το ΙΟΒΕ δήλωνε: “Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αποφυγή της στάσης πληρωμών, που θα είχε ολέθριες επιπτώσεις στην ευημερία των πολιτών της”, επισημαίνει το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία.

Σιδεροκέφαλος ο νέος υπουργός…

Συνολικά για το 2012, το ΚΕΠΕ, υπολογίζει ότι η ύφεση θα φτάσει στο 6,7% από 4,5% που προέβλεπαν κυβέρνηση και τρόικα.

Σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση του κέντρου, ως μόνιμη πηγή συμβολής στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν θα είναι η μείωση των εισαγωγών, αφού οι προοπτικές που δημιουργεί η ύφεση στην Ε.Ε δεν είναι θετικές για τις εξαγωγές.

(με πληροφορίες από το Skai.gr)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ο λαός τα γνωρίζει, όχι σε όλη ίσως την έκταση τους και απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών των δωσίλογων προδοτών.
    Ο Αντώνιος άρχισε τις γυριστές και την παραπομπή στις καλένδες για διάφορα και ειδικά για την εξεταστική επιτροπή που άμεσα θα συγκαλούσε.....
    Είναι η απίστευτη βρώμα που προσπαθούν (πάλι ψευδόμενος) να συγκαλύψουν .....
    Όλοι Αθώοι.... οι καημένοι....
    Ντροπή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορε τα αφηρματα πιος θα τα δηκαση οι ελληνηκη δημοκρατια των μειωδωτων οι των δοσηλογων οι αυτος που συμφονησε να τον στηριξει ο τουρκογλου να γηνει προθυπουργος μαζι με τον τσιριμοκο αφου αρπαξαν τα λευτα οπωεως οι πατεραδεστους το 41 45 συνεχησαν τα αφηρματα αυτα τωρα ο παπαου ςπαπακωννου τι ηταν συνεργατης των γερμανων ο παπου ςπαπανδρεου τι εκανε τους αθωωσε ολους στις δηκες του 46 γιατι ορε αυτος τους καλυψε τι ηταν συνεργατεις τους δεν ηταν οι μπασταρδοπουλη ξερετε ορε εχουμε γιρυσει στο 41 45 οικονομηκα και πολητικα στο 1963 μηπω ςετοιμαζετε και καμια στρατιωτικη χουντα και φυγουν τα αφηρματα και γυρισουν μετα και ηρωες παιζει και αυτο πολα τα παιχνιδια και αυτα τα αφηρματα κυκλοφορουν ελευτερα τσκιστετους οπου του ςπετυχεται κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ευχαριστηθούμε κοιτώντας τη φωτογραφία, γιατί στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να τους δούμε πίσω από κάγκελα, εκτός κι αν μπούμε εμείς φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ερχετε βομπα για αυτα τα αφηρματα και μεγατονων για τον μαργελο και την παρεατου και ποσα κονομησαν οι μπασταρδοι και φτασαν την ελλαδα εδω που την φτασαν σε λιγο καιρο ειδει αρχησαν οι διαδωσεις και καπια στοματα εχουν αρχησει και μηλουν πολυ και να και η ερευνουλα ερχετε σου λεο το θεμα μολις σκασει επισημα τι θα κανουν τα αλλα αφηρματα θα τους συλαβουν θα του ςδηκασουν η θα τους φυγαδευσουν να γλυτοσουν κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]