Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λιάνα, η πατρίδα των προλετάριων δεν είναι ο… Περισσός


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Την είδαμε να λέει στον Αργύρη Ντινόπουλο της ΝΔ ''και σένα θα σε σφάξω όπως έσφαξα τους μενσεβίκους'' την είδαμε στο γνωστό και διάσημο πια επεισόδιο με τον Κασιδιάρη να αποκαλεί τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ''φασισταριό'' και '' γερμανοτσολιά '' την θαυμάσαμε στα πάνελ της βραδιάς των αποτελεσμάτων να κατηγορεί τον Ελληνικό λαό για ναζιστική επιλογή (επειδή προφανώς δεν διόρθωσε την ψήφο του προς το ΚΚΕ) αλλά και πρόσφατα την ακούσαμε να δηλώνει πως χάρηκε για τα τέσσερα που φάγαμε από την Γερμανία....

Ναι, ο λόγος για την Λιάνα Κανέλλη την γνωστή και ως ''Πασιονάρια της Εκάλης''. Είχαμε την ευκαιρία στην μακριά προεκλογική περίοδο των σχεδόν δύο μηνών να χαρούμε αυτή την καλτ προσωπικότητα Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Κορυφαία όμως θεωρούμε την δήλωση -βεβαίωση για κάθε πιστό ορθόδοξο Έλληνα ότι ο Ιησούς Χριστός θα ψήφιζε ΚΚΕ (ναι και μάλιστα Μάκη Μαΐλη που είναι κ ιδεολόγος)

Πράγματι την απολαύσαμε και σχηματίσαμε την γνώμη πως ''καλά της έκανε ο κασιδιάρης'' ''νά ‘γιάσει το χέρι του''. Χρόνια τώρα η Λιάνα γυρνούσε τα κανάλια και τα διάφορα πάνελς βρίζοντας, διακόπτοντας, απειλώντας, φωνάζοντας και διακόπτοντας κάθε έναν δυστυχή που πήγαινε να φέρει αντίρρηση στην ακατάσχετη λογοδιάρροια του Ιερού τέρατος του Ελληνικού Κομμουνισμού.

Τώρα η Λιάνα γυρνάει τα κανάλια κατηγορώντας μισό εκατομμύριο Έλληνες που αγνόησαν τις συστάσεις του Περισσού και ψήφισαν Χρυσή Αυγή! Είναι όντως βαρύ χτύπημα για το ΚΚΕ που θεωρεί τσιφλίκι του τις εργατικές περιοχές της Β’ Πειραιά να βλέπει τα ποσοστά του πολύ πίσω από της Χρυσής Αυγής. Έτσι η Λιάνα και οι ''σύντροφοι'' έχουν ανοίξει όλα τα σκονισμένα κιτάπια του Μαρξισμού - Λενινισμού (έκδοση Σύγχρονης Εποχής πάντα) για να δώσουν μια εξήγηση.

Να βοηθήσουμε κι εμείς λίγο την προσπάθεια, θυμίζοντας στην Λιάνα που έχει ξεφύγει και σε όλο τον Περισσό μερικά ιστορικά γεγονότα.
Το 1935 στο δημοψήφισμα του Σάαρ η επανένωση με την Γερμανία που υποστήριζε το NSDAP κέρδισε το 90% των ψήφων και αυτό σε μια περιοχή κατ’ εξοχήν εργατική και καθολική και υπό την επίβλεψη της Κοινωνίας των Εθνών. Για το KPD το ΚΚ Γερμανίας δηλαδή, που βασιζόταν στην κλασσική Μαρξιστική θεώρηση ότι οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα, το αποτέλεσμα ήταν ένα γερό χαστούκι.
Ακόμα κάτι από την ιστορία: Ο Στάλιν δεν θα νικούσε ποτέ τον Χίτλερ αν δεν είχε επαναφέρει τα σύμβολα που είχαν καταργήσει οι Μπολσεβίκοι και αν δεν είχε απευθυνθεί στον πατριωτισμό των Ρώσων.

Λιάνα και λοιποί σύντροφοι περαστικά σας... Οι προλετάριοι έχουνε πατρίδα και την αγαπάνε όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στον κόσμο. Γιατί ο πατριωτισμός είναι ένα φυσικό αίσθημα που ευδοκιμεί στην καρδιά κάθε φυσιολογικού ανθρώπου. Κοιτάξτε λοιπόν να αλλάξετε μυαλά γιατί αλλιώς στις επόμενες εκλογές θα μείνετε μόνοι σας με το φάντασμα του Λένιν...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]