Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οριστικό! Η ΝΔ πρώτη, αλλά...


7 κομματική Βουλή, με τα ίδια κόμματα της 6ης Μαΐου


Διαφορά 2,4% μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και αρχίζουν οι υπολογισμοί για συγκυβερνήσεις ή τελικά για οικουμενική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να υπάρξει κυβέρνηση από την Δευτέρα... αλλά θα έχει κάποια προβλήματα, που ίσως να τον οδηγήσουν σε μία επανάληψη της τραγικής συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ...




Οι πληροφορίες είναι από το Υπουργείο Εσωτερικών
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Με τις υπάρχουσες συνθήκες και την αδυναμία γιά επανειλημμένες εκλογές ίσως το πιό "ισορροπημένο" αποτέλεσμα.
    Άλλωστε δεν θα μακροημερεύσει μια πολυσύνθετη κυβέρνηση, ούτε θα είναι ανεξέλεγκτα πανίσχυρη, ακόμη και τα ΜΑΤ φαντάζομαι δεν θα βαρούν τα γεροντάκια που σε λίγο θα βγούν στους δρόμους.
    Έχουν πολλά να μάθουν το επόμενο διάστημα οι "νέες" δυνάμεις, για να τοποθετηθούν υπεύθυνα και θα "απομυθοποιηθή" και η ηγεσία της ΝΔ οριστικά εφ' όσον εξαπατά (μάλλον!).
    Αλλά και ο λαός θα κάνει την τιμωρητική του κριτική και στο χέρι του είναι- και στους δρόμους, με την παρούσα κατάσταση, να τους στείλει οριστικά στον αγύριστο.
    Εάν σκεφθούμε πως ήταν τα πράγματα πριν 8 μήνες τότε πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλο το διαδίκτυο που κατάφερε να ανατρέψει σε πολλά επίπεδα τις επιθυμίες των διαπλεκομένων και ΜΜΕ, τώρα έχουμε περισσότερη γνήσια και καταλυτική (εάν χρειασθή) εκπροσώπηση.. Γρηγορείτε και ο αγών συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμπρα κατάμπρα. Μια σερπαντίνα βάλαμε στο καπέλο, τρία κουνέλια βγήκαν. Στον Χουντίνι να είχαμε παραγγείλει να σχεδιάσει εκλογικό νόμο, τέτοιο έκτρωμα δεν θα είχε σκαρφιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μολισ βγηκε ο σαμαρασ και εκανε δηλωσεισ ειπαι θα σεβαστουμε το μνημονιο και τισ υπογραφεσ μασ στο ακεραιο ! νομιζω θα κανουν ενα ειδοσ συγκυβερνισεισ και καληνυχτα ελλαδα! πασοκ-νδ ερχονται....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν συνεχίσουν την ακραιφνή μνημονιακή τους πολιτική τον Οκτώβριο θα έχουν εξαφανισθή από τις κινητοποιήσεις...μη χάνετε το κουράγιο σας..η συρμαγιά μπορεί να είναι διάσπαρτη τώρα, αλλά θα πάρη σάρκα και οστά, στο χέρι μας είναι. Το δικομματικό θηρίο ξεδοντιάστηκε και Η ΝΔ, αν συνεχίσει α λα γες μεν, θα αποσυντεθή στα εξ ων συνετέθη. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσο γιά τις υπογραφές...έξω είναι μισό τρις! και μέσα υπάρχουν κάργα τζοχατζόπουλοι, θέμα πολιτικής είναι τα πάντα.... και ούμπαλων του λαού, τα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι τροικανοί πιέζονται πλέον χρονικά να ολοκληρώσουν το πρότζεκτ "Ελλάδα" έτσι ώστε να προχωρήσουν στην εφαρμογή του και στην υπόλοιπη ευρωζώνη. Στο επόμενο τρίμηνο θα δούμε μια χιονοστιβάδα μέτρων και εκποιήσεων δημόσιας περιουσίας. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες δυο ετών κατάφεραν την δημοκρατική (;) ανανέωση της εντολής στις φιλομνημονιακές δυνάμεις οπότε τώρα θα επιταχύνουν το πρόγραμμα τους. Οι δε εγχώριοι συνεργάτες τους έχουν εξαρτήσει πλήρως την μοίρα τους με το εγχείρημα οπότε θα τα δώσουν όλα. Το θέαμα θα είναι άσχημο.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mακὰρι το θὲαμα να εὶναι πιὸ ὰσχημο απὸ την πραγματικὸτητα,μὴπως ταρακουνηθοὺν και οι αναποφὰσιστοι,και οι αποχαυνωμὲνοι και αντιδρὰσουν πριν χαθοὺν ΟΛΑ!

      Διαγραφή
  6. Δυστυχως κυριοι , σκλαβωθηκαμε και με την βουλα του προβατου .
    Καλο Αγωνα και καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλιστα !
    Τι αισθανόμαστε .....Μαυρίλα....
    Ο Ελληνικός Λαός θαυματούργησε και πάλι, ένα σημαντικό τμήμα του δεν έλαβε τον κόπο να προσέλθει στις κάλπες, άλλο τμήμα του προσπάθησε να αντιδράει, ένα άλλο σημαντικό τμήμα του πανικόβλητο και μπερδεμένο και ένα τελευταίο αμετανόητο και αποβλακωμένο ψήφισε και πάλι ΠΑΣΟΚ, από ότι φαίνεται εκλέγεται και πάλι ο αισχρός ΓΑΠ και έδωσαν το δικαίωμα να γίνει και πάλι η γνωστή φιλλεληνική συγκυβέρνηση.
    Ελάχιστοι μάλλον κατάλαβαν τι μέλλει γεννέσθαι...
    Μπράβο σε όλους...... νίκησαν οι Ούννοι και τα παραρτήματά τους ημεδαπά και αλλοδαπά.
    Από εδώ και πέρα να μην ακούσουμε διαμαρτυρίες, αντεγκλίσεις κλπ.
    Όλοι στο σφαγείο......
    Να πούμε καληνύχτα Ελλάδα... ελπίζω όχι για πάντα.....αν επιζήσουμε δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα παιδια μας κλαιω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ 42%ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.ΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΠΝΕΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΝΔ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ 38 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μας δουλεύουν και αυτές οι φήμες είναι εκ του πονηρού, γιατί από τους ηλικιωμένους του περιβάλλοντός μου ΟΛΟΙ ήταν υπέρ του Τσίπρα. Ακόμα και γιαγιάδες που μέχρι τώρα μόνο ΝΔ είχαν ψηφίσει στη ζωή τους παρότρυναν τα παιδιά τους να ψηφίσουν το "καλό το παλληκάρι" που τους τα λέει χύμα.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]