Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει να μεταναστεύσουμε!


Διαβάστε τι ωραία μεταναστευτική πολιτική για να φύγουμε από την Ελλάδα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ:

1. Όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 20.000 θα πληρώνουν 1200 στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε ας ετοιμάζουν βαλίτσες.

2. Θα φορολογήσει με 1% επιπλέον χιλιάδες επιχειρήσεις . Οπότε ας βάλουμε κι εμείς βαλίτσες σε ταξί, γιατί το φόρο θα τον μετακυλήσει η επιχείρηση στους καταναλωτές. Αν δε είναι ζημιογόνα θα μειώσει το προσωπικό, θα μειώσει μισθούς. Οπότε οι εργαζόμενοι σε αυτές θα φύγουν χωρίς βαλίτσα

3..Θα παρακαλέσει τούς εφοπλιστές να συμφωνήσουν να μειωθούν οι φοροαπαλλαγές τους. Οπότε αυτοί αλλάζουν σημαία και δεν πληρώνουν τίποτα. Οι ναυτικοί αλλάζουν και αυτοί χώρα όχι με βαλίτσες αλλά με σωσίβια

4. Θα ψάξει να βρεί τις off shore στους φορολογικούς παραδείσους. Οπότε πετάμε τις βαλίτσες γιατί μας κούφανε με αυτά που λέει. Παρακαλούμε μετά μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ να βγει με φακό για να ψάξει να τις βρεί.

5.. Θα κάνει ανάπτυξη με τις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες βάζοντας πλαφόν στις αναλήψεις. Οπότε συναλλαγές για εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων πάνω από το πλαφόν δεν θα γίνονται. Οπότε θα εισάγουν και θα εξάγουν οι έμποροι προϊόντα που θα τα βάζουν σε χιλιάδες βαλίτσες.

6. Βρίσκει η συνιστώσα τις βαλίτσες που πετάξαμε και μας τις φέρνει. Μας λέει η συνιστώσα μη φοβάστε δεν πειράζει να επιστρέψουμε στη δραχμή. Οπότε μπαίνουμε με τις βαλίτσες στο ταξί.

7. Στο ραδιόφωνο ακούμε να μαλώνουν μεταξύ τους οι συνιστώσες και ξαφνικά συναντάμε μποτιλιάρισμα. Οπότε ρωτάμε τον ταξιτζή τι συμβαίνει. Μεταναστεύουν κι αυτοί όπως κι εμείς απαντάει ο ταξιτζής.

8 Άντε και καλή αντάμωση.

ΠΑΝ. ΠΑΠ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Όσες επιχειρήσεις εξάγουν ή ασχολούντια με τον τουρισμό να μη πληρώνουν τίποτε, όσες εισάγουν 45% όπως όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!ΟΥΤΕ ΤΑ ΜEGAΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομοκρατια ψεμματα και προπαγανδα .... και συνεχιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, κάντε κλικ και στα λινκ των πηγών. Εδώ ανεβάζουμε κείμενα από όλες τις πλευρές. Να μας συγχωρείτε, αλλά προτιμάμε να έχουμε κάτι από όλα και να μην είμαστε στενά κάπου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Το ιστολόγιο δεν είναι κομματικό. Ο πλουραλισμός δεν έβλαψε κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1200 ευρώ φόρος για εισόδημα 20000 ευρώ, σημαίνει φορολόγηση με συντελεστή 6% επί του συνολικού εισοδήματος.
    Και σας ρωτάω τώρα, θεωρείται ποιο δίκαιο Εγώ που είμαι άνεργος αλλά έχω ένα αυτοκίνητο 1400 κ.ε. του 2009 να έχω τεκμήριο 5200 ευρώ συν 3000 ευρώ γιατί είμαι ζωντανός, δηλαδή συνολικό εισόδημα 8200 ευρώ. Και αν από αυτά αφαιρέσουμε τα 5000 ευρώ που είναι το αφορολόγητο μου μένει ένα εισόδημα 3200 ευρώ, το οποίο με συντελεστή φορολόγησης 10% ΒΓΑΙΝΕΙ 320 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ; ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ; ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν, σε εσένα τον τελευταίο, που τα γράφεις δύο φορές νομίζοντας πως έτσι θα τα εμπεδώσουμε, θα σου πω κάτι. Δεν με πειράζει που ανεβαίνει η αριστερά. Καλά κάνει και ανεβαίνει. Άλλοι την βλέπουν σαν σταθμή νερού και άλλοι σαν πυρετό. Να σου πω όμως κάτι, που προφανώς είτε δεν ξέρεις είτε θέλεις να μην γίνει γνωστό ή έστω και θέμα συζήτησης. Γνωρίζεις, πως η αριστερά (του Τσίπρα, δεν μιλάμε για την άλλη, της Αλέκας) συνεργάζεται με τους Γκρίζους Λύκους της Θράκης; Ξέρεις τι είναι οι Γκρίζοι Λύκοι; Αυτοί που θέλουν να πάρουν μέρος της πατρίδας μας, αυτοί που θέλουν να κάνουν Έλληνες πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Ε, με αυτούς συνεργάζεται η αριστερά την οποία διαλαλείς. Ξέρεις, λοιπόν, κάτι; Αν είναι να ανέβει η αριστερά και κάποιοι συμπατριώτες μου να μείνουν χωρίς σπίτι, να γίνουν πρόσφυγες, τότε προτιμώ να γίνει κομμάτια η αριστερά που μου διαφημίζεις και για την οποία κομπάζεις. Να μην μείνει τίποτε από αυτήν, που να θυμίζει πως Έλληνες χαμογελούσαν με την σκέψη να μικρύνει η Ελλάδα για να μεγαλώσει ένα κόμμα. Λυπάμαι πολύ, αγαπητέ, αλλά όσοι μάθουν καλύτερα για την αριστερά που μου λες, θα προτιμούσαν να κόψουν τα χέρια τους παρά να την ψηφίσουν. Κι επειδή το παράδειγμα μπορεί να σου είναι ψυχρό ή να το θεωρείς μοναδική παρασπονδία, μάθε και τις απόψεις της αριστεράς του Αλέξη (ή και της γενικότερης αριστεράς) για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. ίσως να φρίξεις για τα όσα τώρα χαίρεσαι. Δεν πειράζει όμως. Απαιτείται να περάσουμε από το καμίνι εκείνων που δύο φορές προτιμούν την εύκολη λύση, παρά την λογική και οδυνηρή. Κάποτε κάποιοι ψήφισαν εκείνον που τους είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" και αδιαφόρησαν για όλα τα άλλα που εκείνος ο άνθρωπος διαφήμιζε πως θα κάνει. Σήμερα οι ίδιοι τρέχουν να ψηφίσουν εκείνον που τους πλησιάζει περισσότερο στην πρότερη ιδεολογική τους αποτυχία... αδιαφορώντας για το τι ακριβώς πρεσβεύει αυτός (αλήθεια, κοντά σε μία αποτυχία τι άλλο μπορεί να βρίσκεται από μία ακόμη αποτυχία;) και οδηγούν την χώρα με μαθηματική ακρίβεια στο απόλυτο μηδέν. Και πάλι δεν πειράζει. Να σου πω γιατί; Εγώ έχω προετοιμαστεί για να πεινάσω. Εσύ όχι. Όταν θα πεινάσεις και θα γίνεις θηρίο, θα είμαι έτοιμος για να σε στείλω από εκεί που ήρθες. Εσύ δεν θα είσαι, επειδή πάντοτε ήσουν καλομαθημένος. Θα σε στενοχωρήσω, αλλά σε όλα αυτά που έρχονται εσύ δεν έχεις καμία ελπίδα να τα καταφέρεις. Επειδή έτσι σου έμαθαν, επειδή προτίμησες πάντα τα εύκολα, ακόμη και αν ήταν ψέμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με τους φορους οι επιχειρησεις κλεισαν.
    ο συριζα θα βαλει φορο και στα λουκετα...εχουν λεει υπεραξια.
    τελικα ο μαζοχισμος ειναι συνιστωσα.
    οποιος θελει αλεξης,δεν ειναι χριστιανος και δεν ειναι ελληνας.
    αν ενιωθε ελληνας και χριστιανος, θα φυλαγε τον σταυρο , θα ορκιζοταν στο ευαγγελιο,και θα αγωνιζοταν για τα δικαια των ελληνων....
    ενω τωρα αγωνιζεται για τα δικαια των σκοπιανων,των τουρκων,των πακιστανων,κ.λ.πα εθνη....
    δυστυχως η αριστερα μας κοροιδευει καλυτερα.
    οσοι τον πιστευετε ???? χαλαλι σας, το χαλι σας.
    ειναι κριμα παντως για το γενος των ελληνων να τρωμε βλακόχορτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν προκαλει εντυπωση το χαμηλο επιπεδο των αριστερων .
    Ειναι κουρδισμενοι ετσι ωστε να εξυπηρετουν ΠΑΝΤΑ τα συμφεροντα των εχθρων του Εθνους .
    Ειναι χαμηλου επιπεδου σκεψεως διοτι αδιαφορουν για την εχθρα που τρεφουν οι αμπελοφιλοσοφιες τους κατα του Εθνους . Δηλαδη κατα του ανθρωπου .
    Ειναι φανερο οτι οι επνευστες της μπουρδολογιας μισουν θανασιμα τα Ιερα και τα Οσια του Γενους .
    Και ολα αυτα τα εχουν κανει πραξει διαχρονικα και ΠΑΝΤΑ οταν τους ευνοουσε η κατασταση . Οπως και σημερα .
    Οσοι ψηφιζουν τετοια υποκειμενα , ψηφιζουν εναντια στο καλο τους και βοηθουν τους Εθνομηδενιστες στο διαβολικο εργο τους .
    Αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ .

    Πατρης Θρησκεια Οικογενεια .

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και τιποτα αλλο .
    Για να προλαβω τα καμενα μυαλα διαφορων κουκιων και ασχετων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμος 17 Μαΐου 2012 10:47 μ.μ.

    Δεν τα γνωριζεις καλα, και προτρεχεις να αγιοποιησεις, ως γνησιος παραλογος αριστερος... ο Γλεζος δεν μιλησε για φορο μονο 1200 ευρω στα 20000 εισοδημα, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 1200 ΕΥΡΩ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 20000 ΕΥΡΩ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ( δηθεν για αναπτυξη, ασε μην χαρακτηρισω, μεταξυ τους θα τα μοιραστουν τα ΑΡΧΙλαμογια ). ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΣΙΡΙΖΑ.

    @ΓΙΩΡΓΟΣ, 17 Μαΐου 2012 10:56 μ.μ. ασε τα τσουξιματα κλπ για τις ωρες που συναντας τα φιλαρακια σου τα λαθρα για να σε "συνδραμουν" στις λαθρομεταναστευτικες σου "ανησυχιες".. οι υπολοιποι που διαθετουν ενα δραμι μυαλο, τρομο νιωθουμε για την απιστευτη ανωριμοτητα αυτου του λαου... απο τα μνημονιακα εξαγορασμενα γιουσουφακια στα παραλογα θολοαριστεροκουλτουριαρικα αντικρουωμενα μεταξυ τους γκρουπουσκουλα... η ροπη προς την ηλιθιοτητα και την αυτοκαταστροφη τεινει να γινει χαρακτηριστικο μας πια, της γενειας αυτης των ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]