Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρώ ή δραχμή. Η αλήθεια απλά υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί



Γράφει ο Κλεισθένης

Η κινδυνολογία και η τρομοκρατία στο ζενίθ, άρχισε η προεκλογική περίοδος με επίθεση παραπληροφόρησης του λαού απ' τις λεγόμενες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις (ευρωλιγούρηδες και ευρωλάγνους).

Αντίπαλος η δραχμή, το εθνικό μας νόμισμα που αντιδημοκρατικά και αυθαίρετα η κυβέρνηση του “σωτήρα” εκσυγχρονιστή Σημίτη αντικαταστάθηκε απ' το ευρώ των τοκογλύφων, απ' το ευρώ των νεοφιλελεύθερων, απ' το ευρώ των εκβιαστών του Ελληνικού λαού των ναζιστικών αντιλήψεων. Ο Ελληνικός λαός δεν ρωτήθηκε, δεν έγινε δημοψήφισμα για το αν θέλαμε ή όχι το ευρώ.

Σήμερα επιστρατεύονται οικονομολόγοι, εκπρόσωποιτου ΣΕΒ, πολιτικάντηδες και λοιποί “φτωχοί” συγγενείς για να κινδυνολογήσουν κατά της επιστροφής στην δραχμή.

Όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την σημερινή τραγική κατάσταση της οικονομίας τάσσονται υπέρ του ευρώ και πολεμούν με λύσσα την επιστροφή της χώρας στο εθνικό της νόμισμα, την αγαπημένη μας δραχμή.

Θα καταστραφούμε, μας λένε, θα αδειάσουν τα ράφια των σουπερμάρκετ, μας λένε, θα γυρίσουμε στην δεκαετία του '50, μας λένε.

Ψεύδονται ασύστολα, παραπλανούν, εκβιάζουν, τρομοκρατούν.

Το γιατί είναι πλέον γνωστό στους Έλληνες, εξυπηρετούν συμφέροντα που είναι αντίθετα με τα συμφέροντα του λαού.

Υποστηρίζουν ότι οι αριστερές δυνάμεις θέλουν να μας ξαναγυρίσουν στην δραχμή. Μέγα ψεύδος.

Οι δυνάμεις που θέλουν επιστροφή στην δραχμή ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα, απλά η διαφοροποίηση των μεν απ' τους δε είναι ο πατριωτισμός.

Κάθε πατριώτης είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε δεξιός, θέλει το εθνικό μας νόμισμα, εξαιρούνται όσοι κινούνται από αντεθνικά σύνδρομα ή εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εντολέων τους εκπροσώπων της σημερινής ναζιστικών αντιλήψεων Ευρωπαϊκής ελίτ.

Η επιστροφή στην δεκαετία του '50 είναι μέγα ψεύδος.

Ας δούμε τι υπήρχε την δεκαετία του '50 και τι υπάρχει σήμερα.

Στον αγροτικό τομέα, υπήρχαν ένα-δύο τρακτέρ για κάθε χωριό, σήμερα όλοι οι αγρότες ακόμη και αυτοί που έχουν πολύ μικρά αγροτεμάχια έχουν δύο και τρία τρακτέρ. Άρα η αγροτική παραγωγή μπορεί κάλλιστα σε πολύ μικρό χρόνο να πολλαπλασιαστεί.

Στον τουριστικό τομέα, την δεκαετία του '50 υπήρχαν ελάχιστα ξενοδοχεία κι αυτά ήσαν ανοργάνωτα και χαμηλών προδιαγραφών. Σήμερα τα νησιά μας και τα άλλα μέρη διακοπών είναι γεμάτα με μεγάλες και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορούν κάλλιστα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες έστω και αν αυξηθούν σε υπέρογκους αριθμούς.

Στις υποδομές, την δεκαετία του '50 δεν υπήρχαν δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια... Σήμερα το συγκοινωνιακό δίκτυο της χώρας είνα ισυγκρίσιμο με αυτό των ευρωπαϊκών κρατών, τα λιμάνια μας είναι σύγχρονα με μεγάλη ευχέρεια εξυπηρέτησης τωνεμπορικών και επιβατηγών πλοίων (οι Κινέζοι που πήραν τον Πειραιά είναι χαζοί;), το αεροδρόμιο στα Σπάτα είναι υπερσύγχρονο και με δυνατότητα επέκτασης έτσι ώστε να υπερδιπλασιάσει τις αφίξεις και αναχωρήσεις πολλαπλάσιου αριθμού αεροσκαφών.

Στην ενέργεια, το '50 η ΔΕΗ ήταν μία μικρή επιχείρηση με πολύ μικρή δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας... Σήμεραέχει μια πλειάδα σύγχρονων σταθμών παραγωγής με πολλά φράγματα και λιγνιτικές μονάδες και δυνατότητες επέκτασης σε ηλιακά και αιολικά πάρκα.

Στη ναυτιλία, το '50 και σήμερα ήμασταν και παραμένουμε μέσα στις τρεις πρώτες ναυτιλιακές δυνάμεις στον κόσμο, έχουμε υπερσύγχρονα ναυπηγεία που με σωστή λειτουργία μπορούν να κατασκευάσουν κάθε τύπο πλοίου, εμπορικού ή πολεμικού.

Κτιριακές εγκαταστάσεις, την δεκαετία του '50 υπήρχαν πεπαλαιωμένα κτίρια που προορίζονταν για βιομηχανίες και βιοτεχνίες... Στην πορεία υπήρξε μία άνθηση στην κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων οι οποίες σήμερα παραμένουν άδειες και αχρησιμοποίητες εξ αιτίας των αλλοπρόσαλλων και ζημιογόνων για τηνΕλλάδα πολιτικών αποφάσεων της ΕΕ.

Μπορεί κάποιος να απαριθμήσει και χιλιάδες άλλα παραδείγματα που στηρίζουν το ότι η Ελλάδα του σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του '50. Συνεπώς έχουμε τις υποδομές, χρειαζόμαστε το δικό μας νόμισμα και με την εφευρετικότητα και την εργατικότητα του λαού μας θα φύγουμε απ' την κρίση που μας έβαλαν αυτοί που σήμερα θέλουν να μας σώσουν.

Η προπαγάνδα που κάνουν οι δυνάμεις των ευρωλιγούρηδων, ευρωλαμόγιων, ευρωλάγνων, ευρωδούλων δεν μας φοβίζει, δεν μαςτρομοκρατεί, δεν μας πείθει. Μπορούμενα προχωρήσουμε όλοι μαζί, αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί. Μόνη αναγκαιότηταμία πατριωτική κυβέρνηση που θα κάνει πράξη την απελευθέρωσή μας απ' τα δεσμάτου ευρώ και της ΕΕ.

Οι σειρήνες του ευρωμονόδρομου και οι Κασσάνδρες που προσπαθούν να φοβίσουν τον λαό με δήθεν καταστροφή αν γυρίσουμε στην δραχμή δεν θα εισακουστούν. Οι πολίτες πλέον έχουν τη δυνατότητα να απομονώσουν όσους μας οδηγούν στην καταστροφή και την κατοχή της Ελλάδας.

Με υγεία και επαγρύπνηση κλείνουμε τ' αυτιά μας στους ψεύτες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αρκεί αγαπητέ να χειρισθούν το θέμα ΕΛΛΗΝΕΣ κυβερνητικοί υπουργοί και ένας "Ζολώτας" στην τράπεζα Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι αδυνατον ολοι μαζι , ακταρμας , να προχωρησουμε προς την Ανασταστη - Αναταση του Εθνους .
    ΟΛΟΙ μαζι μονο κατω απο την Γαλανολευκη και την Θρησκεια των Πατερων μας θα μπορεσουμε να Ελευθερωθουμε .
    Ο Χριστος ενωνει , ο Μαμωνας καταστρεφη .
    Μεχρι τοτε καλη τυχη σε ΟΛΟΥΣ , πλανεμενους και μπερδεμενους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε με φοβίζει το ευρώ ή δραχμή
    Είναι που με πιάνει πανικός βλέποντας αυτό το ανίκανο πολιτικό μας προσωπικό να έχει θέση και λόγο την επόμενη μέρα, ενώ η χώρα μας διαθέτει ικανότατους ανθρώπους εκτός των κομματικών τειχών - μαφίας που δεν έχουν κανένα λόγο ή ρόλο.
    Και το κυριότερο: Τρέμω στη σκέψη ότι το κοπτήριο χρημάτων θα το χειρίζεται ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος η ό Τσίπρας ή όλοι αυτοί μαζί που μας κατέστρεψαν και θα έχουν απέναντι ένα λαό που έχει μάθει ότι κάπου υπάρχουν πάντα διαθέσιμα λεφτά γιαυτόν και ένα θεό της Ελλάδας έτοιμο πάντα να το σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορουσε ο λαος να προχωρησει και σιγουρα θα ηταν καλυτερα απ το 50 αλλα το κεφαλαιο καλομαθε στα υπερκερδη και θα παει να στησει αλλου το εργοστασιο.Τοτε τα εργοστασια δυναμωναν σιγα σιγα και οι ιδιοκτητες τους επενδυαν σε μηχανηματα και εργατικο δυναμικο ενω τωρα ολες οι γνησια Ελληνικες επιχειρησεις εχουν κλεισει εδω και χρονια η εχουν απορροφηθει απο ξενες και τα λεφτα φευγουν εξω [πχ πειραικη πατραικη, παυλίδης]λιγες εμειναν και αγωνιζονται [πχ Γιωτης].Τα δε λεφτα που δεν βγηκαν απο κοπο αλλα επιδοτησεις επενδυθηκαν σε βιλες η φυγαν εξω και περιμενουν να επιστρεψουν και να αγορασουν τη πατριδα κοψοχρονια.
    Ειναι αλήθεια οτι το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα αλλα δεν πρεπει να αφηνεται να ασυδοτει.Εκει φταινε οι πολιτικοι ποι τακιμιασαν μαζι του και φαγανε χοντρα και τωρα ολοι μαζι στελνουν το λογαριασμο στο λαο.Κι εκεινος θυμωμενος τους μαυριζει.Δεν λυνεται ετσι το προβλημα διοτι τωρα οργανωθηκαν πολλα χρονια και μαθαν τα τερτιπια τη διαπλοκη και το λαδωμα.Θελει γερο ηγετη να πιασει τα ηνια και να εχει την υποστηριξη του λαου και το κεφαλαιο να μην πεταχτει γιατι και το κρατος δεν αποδειχτηκε καλος επιχειρηματιας, αλλα με ευλογο κερδος να δοθουν ευκαιριες για αναπτυξη αλλα με τη λεξη κλειδι ΕΛΕΓΧΟΣ.Οσο για το νομισμα; θα ταρακουνηθουμε αλλα θα ορθοποδησουμε σε γρηγορο διαστημα, τωρα καιρο αγοραζουμε και φορτωνομαστε δανεια γιατι κανενα κομμα δε θελει να σκασει στα χερια του η χρεωκοπια, ετσι κι αλλιως το ευρω θα μας αποχαιρετησει και η ευρωζωνη θα διαλυθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]