Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Να σταματήσει το «πόκερ» η κ. Μέρκελ


Για σκληρό πόκερ με τις ζωές των Ευρωπαίων επιβάλλοντας μέτρα λιτότητας, κατηγόρησε την ΕΕ και την Γερμανίδα Καγεκλάριο, Αγκελα Μέρκελ, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό δίκτυο, BBC.

Οπως ανέφερε ο κ.Τσίπρας στο BBC, εάν η «αρρώστεια της λιτότητας καταστρέψει την Ελλάδα, θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη».

«Οι τράπεζες επωφελούνταν σε βάρος χιλιάδων Ευρωπαίων - στην Ισπανία και την Ιταλία, όπως και στην Ελλάδα - αφήνοντάς τους στην φτώχεια και τις κακουχίες. Ως εκ τούτου, η ευρωπαϊκή ηγεσία και ιδίως η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσει το πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, που έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις ενόψει των νέων εκλογών τον Ιούνιο, επιθυμεί επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, ενώ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας που θα συνέχιζε την πολιτική της λιτότητας που απαιτούν ΕΕ και ΔΝΤ.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]