Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντροπιαστική ήττα της Εθνικής μπάσκετ από τους Σκοπιανούς!

"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, άξιζε τη νίκη. Εμείς έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, γιατί συμβαίνει να είσαι σε κακή μέρα στην επίθεση, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίζεις αμυντικά. Παραμένουμε ενωμένοι σε νίκη σε ήττα. Έχουμε άλλα δύο ματς μπροστά μας και πάμε να τα κερδίσουμε. Δεν πιστεύω πως θα ξανακάνουμε τόσο κακή εμφάνιση. Στο ματς με το Μαυροβούνιο υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για μας, η νίκη. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα είμαστε έτοιμοι", τόνισε ο Ηλίας Ζούρος.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζήσης σημείωσε: "Συγχαρητήρια στην ΠΓΔΜ. Άξιζε πέρα για πέρα τη νίκη. Εμείς παίξαμε άθλια. Ο κόουτς μάς είπε στη διάρκεια της προετοιμασίας για αυτό το ματς, ότι ο αντίπαλος παίζει με πολύ πάθος. Αυτό κι έγινε, οι Σκοπιανοί εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι για μας κι όταν έχεις τόσο κακά ποσοστά όπως εμείς, αυτό δεν βοηθά. Στο παρελθόν κερδίσαμε ματς παρά την αστοχία μας, σήμερα όμως δεν τα καταφέραμε. Έχουμε άλλα δύο ματς. Πιστεύω πως αυτή η ήττα θα μας γίνει μάθημα. Σε ένα μεγάλο τουρνουά πρέπει να ανασυγκροτείσαι, κερδίζεις ή χάνεις".

Στην άμυνα εστίασε και ο Κώστας Βασιλειάδης: "Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Είχαμε πράγματα στο μυαλό μας αλλά δεν μας βγήκε τίποτα από αυτά σε άμυνα και επίθεση. Το ταλέντο στην ομάδα αυτή περισσεύει αλλά υπάρχουν και κακές μέρες. Πρέπει να κερδίζουμε από την άμυνα και σήμερα δεν το κάναμε αυτό".

Αυτή η Εθνική κατάφερε να χάσει από ένα τσούρμο Σκοπιανών με έναν Αμερικανό να βάζει μόνος του 30 πόντους. Κι όμως, τα Σκόπια νίκησαν την ελληνική ομάδα με διαφορά 14 πόντων(!!!).

Δεν ήταν απλά ένας αγώνας! Ήταν αγώνας γοήτρου απέναντι σε μια χώρα που συκοφαντεί την πατρίδα μας, δημιουργώντας σήμερα άλλα δεδομένα στην ψυχολογία τους! Αφού νικήσαμε τους Έλληνες στο μπάσκετ μπορούμε να τους νικήσουμε παντού. Κι αυτό δεν είναι ακραίο σενάριο.

Η Ομοσπονδία και ο αρμόδιος γ.γ. Αθλητισμού καλείται να τιμωρήσει τους Έλληνες διεθνείς που ντρόπιασαν τη ματωμένη φανέλα της Εθνικής!


Μήπως όμως θα έπρεπε να γίνει κι ένας έλεγχος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς; Λέμε τώρα..., για να μην υπάρχουν υποψίες...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μακάρι να είναι αυτή η πιο ντροπιαστική ήττα μας και να μην υπάρξει χειρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]