Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μαρτύριο της σταγόνας για την Ελλάδα


Το μαρτύριο της σταγόνας για όλη την Ελλάδα, βγάζουν τα σκληρά παζάρια της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο. Η τηλεδιάσκεψη τέλειωσε το βράδυ και θα συνεχιστεί αύριο στις 7 το απόγευμα, ωστόσο, θα μπορούσαν και σήμερα να υπάρξουν ανακοινώσεις αν είχε επιτευχθεί συμφωνία.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν κάποιες εμπλοκές στις διαπραγματεύσεις, κυρίως σε ότι αφορά την κοστολόγηση των μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση. Οι τροικάνοι αμφισβητούν τα στοιχεία και ζητούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα.

Αν και από το οικονομικό επιτελείο διέρρεαν ότι το κλίμα ήταν καλύτερο απ’ ότι περίμεναν, φαίνεται να υπάρχουν πολλά κενά σημεία προκειμένου να γίνει το deal. Χωρίς αυτός να σημαίνει, πάντως, ότι η κυβέρνηση δε θα δώσει γη και ύδωρ στους δανειστές μας. Ότι κι αν ζητήσουν οι τροικάνοι θα δοθεί στο πιάτο, έτσι που έχουμε καταντήσει και χωρίς καμιά διαπραγματευτική ισχύ.

Η διακοπή των συνομιλιών, μπορεί πάντως, να έγινε ώστε να δοθεί η εντύπωση της σκληρής διαπραγμάτευσης που κάνει η κυβέρνηση. Γνωστό το κόλπο και από άλλες περιπτώσεις.

Αύριο αναφέρουν οι πληροφορίες θα κλειδώσει η συμφωνία και στη συνέχεια θα δοθεί το πράσινο φως από την κυβερνητική επιτροπή. Δεν αποκλείεται να έχουμε μεταμεσονύχτιες ανακοινώσεις αλλά παίζει και το σενάριο της αναβολής των ανακοινώσεων για την Τετάρτη.

Θα μας βγάλουν την ψυχή πριν μας πάρουν το κεφάλι.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]