Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο σύνθημα στους ΟΥΚάδες το "Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα κτυπώ!"


Θέλουμε, πραγματικά, να μηδενιστούμε; Θέλουμε η Ιστορία να αναφέρεται για εμάς όπως διαβάζουμε τώρα για τους Βαβυλώνιους; Τι μανία αυτοκαταστροφής είναι αυτή που μας έχει πιάσει;

Είναι δυνατό να δικάζουμε τους ΟΥΚάδες επειδή φώναξαν συνθήματα σε μια παρέλαση; "Ρατσιστικά", λέει, για Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους κλπ.

Σωστά! Τα παλικάρια έπρεπε να τραγουδάνε το "Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα κτυπώ"!

Μην τυχόν ενοχληθούν οι γυφτοΣκοπιανοί και εκτός από τον Μεγαλέξαντρο κάνουν δικό τους και τον ... Κούδα!

Μην εξεγερθούν οι Αλβανοί που βγάζουν το ψωμάκι τους στην Ελλάδα και σηκώσουν κανένα χάρτη με την Τσαμουριά μέχρι το Αγρίνιο!

Και μην τυχόν σεκλετιαστούν οι Τούρκοι που κάνουν βόλτες στο Αιγαίο και αρχίσουν τις γεωτρήσεις κοντά στα Κατεχόμενα!

Τι κατάντια είναι αυτή, Έλληνες;
Τι ντροπή;
Τι φρόνημα μπορείς να αξιώσεις από αυτούς τους λίγους που διάλεξαν - οι περισσότεροι - τον δύσκολο δρόμο της πρώτης γραμμής για μια πατρίδα που δεκαετίες τώρα φτιάχνει απάτριδες πολίτες;

Νιώθω αηδία για αυτούς που πήραν αυτήν την απόφαση, κανονικά οι ίδιοι θα έπρεπε να δικαστούν.

Αλλά όχι, δυστυχώς, δεν νιώθω έκπληξη... Όταν από τον πρωθυπουργό της χώρας και από σύσσωμο το γκουβέρνο ενάμιση χρόνο καλλιεργείται πόσο άχρηστοι είμαστε, πόσο χάρη μας κάνουν που μας δανείζουν, πόσο χαμηλά πρέπει να είναι η φωνή μας, όταν γύρω μας όλοι βρυχώνται, τι να περιμένεις από τρεμάμενους μήπως βρουν κανένα μπελά γραφειοκράτες;

Ναι ρε παλικάρια, να πάτε στο Ναυτοδικείο τραγουδώντας τα συνθήματα της ψυχής σας! Μην κωλώσετε, βγάλτε τον Έλληνα που ζει καταπιεσμένος από την καθημερινότητά του.

Όχι για να μισήσουμε και να ... πολεμήσουμε τους γύρω μας, προς Θεού! Αλλά για να δείξουμε ότι υπάρχουμε ακόμη...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και στην Κύπρο τα ίδια έχουμε. Τιμώρησαν τους ΟΥΚ διότι φώναξαν συνθήματα εναντίων των Τούρκων στην περσινή παρέλαση. Ελεος με αυτήν την ηγεσία που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]