Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συσπείρωση όλων των πολιτών απέναντι στους επικίνδυνους πολιτικούς


Η Νέα Ελλάδα καλεί όλους τους Έλληνες να συσπειρωθούν μαζί της και να σπάσει οριστικά το απόστημα που έχει καταστήσει την πατρίδα μας ετοιμοθάνατη σε θάλαμο βασανιστηρίων. Το απόστημα αυτό είναι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος συνεργαζόμενος άπταιστα έφτασε την χώρα στο έσχατο σημείο του κινδύνου και απειλεί (κυριολεκτικά) τους Έλληνες πολίτες με πείνα.

Η πολιτική ανεπάρκεια των ολίγιστων δεν μπορεί να συμπαρασύρει μία ολόκληρη χώρα στον βούρκο της διαφθοράς που οι ίδιοι έχουν βουτήξει. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Είναι επικίνδυνοι.

Η Νέα Ελλάδα, ένα κόμμα πολιτών, βιώνοντας τον πόνο, την οργή, την απογοήτευση, αλλά και βλέποντας τους κινδύνους που απειλούν την χώρα εξαιτίας της πολιτικής ένδειας, τολμά να καλέσει όλους τους Έλληνες να συσπειρωθούν και να γίνουν γροθιά που θα ισοπεδώσει την μικροπρέπεια και επικίνδυνη πορεία του παρόντος πολιτικού συστήματος.

Η Νέα Ελλάδα τονίζει πως η πατρίδα μας δεν έχει περιθώρια απώλειας ούτε μίας πέτρας, ούτε μιάς σταγόνας νερού, ούτε μιας πνοής αέρα… Οι Έλληνες γνωρίζουμε την αλήθεια και το δίκαιο και αυτά θα τα επιβάλλουμε, επιτέλους, στην πατρίδα μας που έγινε περίγελως των γελοίων.

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»


Επικοινωνία

Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, 11523,
ΤΗΛ. +30 2106457566
fax: +30 2106457561
email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο κόσμος που απέχει από τις κάλπες, το μισό περίπου εκλογικό σώμα, έχει ανάγκη από μια πολιτική δύναμη που θα της δώσει την χαμένη εμπιστοσύνη της στην πολιτική και τους πολιτικούς. Μόνο οι καλοί θα επιζήσουν και θα έχουν μέλλον από δω και εμπρός. Οι υπόλοιποι θα έχουν την κατάληξη που τους αξίζει. Και δεν θα ξεχάσουμε κανέναν τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]