Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση... της Γούβας!


Η Ελλάδα «καίγεται» να βρει έσοδα, να μειώσει τις δαπάνες, να πιάσει στόχους, αλλά να τιθασεύσει ελλείμματα, χρέος, κοινωνική κατακραυγή και πολλά ακόμα ανοιχτά μέτωπα τα οποία ανοίγει και θα ανοίξουν.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός συγκαλεί για την Πέμπτη ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για την οικονομία, για την υλοποίηση του προγράμματος της και στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα.

Είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν οι οικονομικές εξελίξεις, ο έλεγχος της τρόικας που ξεκινά μετά την ερχόμενη εβδομάδα, αφού η τριμερής επιτροπή έδωσε στην κυβέρνηση λίγες μέρες παράταση των ελέγχων λόγω ..καλοκαιριού!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΕΘ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

Επίσης, θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη ΔΕΘ και την Εθνική Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου, όπου θα πρέπει να χαραχθεί ένα πλαίσιο πολιτικής και να προσδιοριστεί το μήνυμα που επιθυμεί να μεταδώσει ο κ. Παπανδρέου στα κομματικά στελέχη, στον επιχειρηματικό κόσμο και στους πολίτες. Το Μαξίμου πάντως, ανησυχεί για την πορεία της Συνδιάσκεψης, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους «μαινόμενους» συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός φεύγει και πάλι. Φυσικά, δεν πρόκειται να ταξιδέψει για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες της κυβέρνηση σε κάθε επίπεδο, ούτε να εντείνει τις όποιες πιέσεις για το νέο δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας και την εκταμίευση της 6ης δόσης.

ΑΠΟ ΤΟ “ΚΕΝΟ”... ΣΤΟ ΚΑΝΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπανδρέου θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στις Γούβες του Ηρακλείου Κρήτης, αφού η παράταση της τρόικα άφησε «κενό» στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσει το νέο του κανό.

Στις επάλξεις έχει μείνει ο Βενιζέλος, ως άτυπος πρωθυπουργός.

Πάντως, ο Γ. Παπανδρέου έχει δώσει εντολή στους Υπουργούς του να του στείλουν προτάσεις και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν κάνει για την υλοποίηση του προγράμματος.

Η Κυβέρνηση της... Γούβας…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Άγγελος Πρωτοστατης.
    Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν. Αυτό το ζαβό να έχει του.. κουπιού του τον χαβά και ο Έλληνας αποκτηνωμένος να τραβάει κουπί σαν σκλάβος στις γαλέρες του αυτοκράτορα. Καί καλά με το ποδήλατο την άλλη φορά, μας έπιασε στον ύπνο. Αν έρθει όμως πάλι με κανένα χέρι βγαλμένο και τύχει, λέμε τώρα, να είναι το δεξί, έ νά ξέρετε αυτό θα με βάλει σοβαρά σε σκέψεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]