Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Η αύξηση του ΦΠΑ θα στείλει χιλιάδες στην φυλακή, ίσως και στην αυτοκτονία»


Λουκέτα, φτώχεια, ανεργία και… αυτοκτονίες, θα φέρει η επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ σε 23% στην εστίαση, όπως εκτιμά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης. Σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος σημειώνει ότι το ΔΝΤ και η Τρόικα επέβαλαν να πληρώσει ο λαός από το υστέρημά του τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πολιτικοί και η εκμετάλλευση των τραπεζών που χρηματοδότησαν με 28 δισ. ευρώ.

«Η Κυβέρνηση αντί να αναγκάσει να δώσουν τα χρήματα αυτοί που βάλανε χέρι στο δημόσιο ταμείο, αντί να ζητήσει την υποστήριξη των πλούσιων αυτής της χώρας, που πλούτισαν με διαπλοκή, φοροκλοπή και ιδρώτα εργαζομένων, έκανε τους φτωχούς φτωχότερους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το σύνδεσμο, η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23%, «που θα έπρεπε κανονικά να πάει στο 5%, θα στείλει χιλιάδες συναδέλφους στην φυλακή, ίσως και στην αυτοκτονία, ενώ άλλους τόσους εργαζόμενους στα σπίτια τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]