Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα Ελλάδα: Η κυβέρνηση Παπανδρέου διολισθαίνει επικίνδυνα και απομακρύνεται από την Δημοκρατία


Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και τις «διαρροές» προς δημοσιογράφους, για επικείμενη τρομοκρατική ενέργεια κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κυρίου Παπουτσή, η «Νέα Ελλάδα» καταδικάζει απερίφραστα την πολιτική μεθόδευση παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού των πολιτών από την σκληρή πραγματικότητα και την πλήρη ανικανότητα του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου να διαχειρισθεί την Ελληνική κρίση.

Αφού βεβαίως καταδικάσουμε την οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση, η οποία θα στοχεύει στην ίδια την πατρίδα μας, θέλουμε να τονίσουμε πως είναι φρονιμότερο για την κυβέρνηση Παπανδρέου να διαχειρίζεται τα θέματα τρομοκρατίας (εφόσον αυτά υφίστανται) με την δέουσα σοβαρότητα που απαιτείται και όχι με έντεχνες «διαρροές», οι οποίες προδίδουν και την σκοπιμότητα που αποκρύπτεται πίσω από το κλίμα της τεχνητής τρομοκρατίας τόσο κατά του πολιτικού προσωπικού (κυρίως προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ), όσο και κατά των πολιτών που καταδεικνύονται ως τρομοκράτες επειδή τολμούν να αμφισβητήσουν την τραγική κυβέρνηση Παπανδρέου.

Σχετικά με τις δηλώσεις του κυρίου Παπανδρέου, στο σημερινό υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο ασχολήθηκε με τις αντιδράσεις των πολιτών κατά των πολιτικών, ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά:
«Η κοινωνία, είτε σιωπηρά, είτε φωναχτά, ζητά αλλαγές. Έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο αλλά λυτρωτικό πρόγραμμα και η Ελλάδα θα προχωρήσει».

Η «Νέα Ελλάδα» θέλει να θυμίσει στον επικίνδυνα πλέον πολιτικά κινούμενο κύριο Παπανδρέου, πως η Ελληνική κοινωνία ζητά την άμεση αλλαγή της κυβέρνησης και πλήρη τερματισμό της κυβερνητικής κλοπής που εκδηλώνεται μέσα από σειρά αποφάσεων και νομοσχεδίων της σημερινής θλιβερής κυβέρνησης της χώρας.

Επίσης, σε σημερινές δηλώσεις του ο κ. Παπανδρέου αποτόλμησε να αφήσει ψεγάδια για αλλαγές στην αστυνόμευση, επειδή κινδυνεύουν (κατά τον ίδιο) οι πολιτικοί, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι επιθέσεις σε βάρος του κοινοβουλίου ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία και δημιουργούν προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανομία και ανασφάλεια».

Εμείς, σαν «Νέα Ελλάδα» θυμίζουμε στον κ. Παπανδρέου πως η δημοκρατία ακρωτηριάζεται από την ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησής του, η οποία έχει θέσει τη χώρα στον κίνδυνο της πλήρους (ή και μερικής) απώλειας της εθνικής της κυριαρχίας, έχει εκτινάξει τους δείκτες της εγκληματικότητας στα ύψη και έχει επιβάλει στην καθημερινότητα των πολιτών την απόλυτη ανασφάλεια, είτε αυτή είναι οικονομική είτε είναι σωματική. Φαίνεται, πως ο κύριος Παπανδρέου ξεχνά την ολοκληρωτική επίθεση που πραγματοποιείται κατά των Ελλήνων πολιτών, ξεχνά τις εικόνες αίσχους των ανδρών των ΜΑΤ που επιχείρησαν να επιβάλουν τον τρόμο στους πολίτες που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματά τους που χάνονται. Η επιλεκτική μνήμη μπορεί να είναι προσόν, μα στην σημερινή Ελλάδα αποτελεί επικίνδυνο μειονέκτημα, ιδιαίτερα για εκείνους που προσπαθούν να πείσουν πως λειτουργούν υπέρ της χώρας.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα και καταγγέλλουμε εντονότατα την πορεία της σημερινής κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου και ευελπιστούμε πως πολύ σύντομα θα επανέλθει η δημοκρατία στην Ελλάδα. Ο δρόμος του κυρίου Παπανδρέου σαφέστατα οδηγεί πλέον σε εικονική δημοκρατία και σε ουσιαστική αστυνομοκρατία.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριοι. Με περισσότερη σοβαρότητα, αλλά και ψυχραιμία ίσως να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα για την χώρα. Ο δρόμος που επιλέξατε (της βίας και της τρομοκρατίας) σας καθιστά πολιτικά επικίνδυνους για την Ελλάδα και σας καταγγέλλουμε γι αυτό, αφού ελάχιστα απέχετε από την πολιτική εκτροπή!

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]