Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στους περιφερόμενους νταβατζήδες του διαδικτύου

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει ένας "πόλεμος νεύρων" κατά του ιστολογίου. Από συγκεκριμένους ανθρώπους (ή άνθρωπο) που εικάζουν απόπειρα οικειοποίησης από το ιστολόγιό μας ξένων κειμένων. Μάλιστα, "απειλούν" πως θα δημοσιοποιήσουν την συμπεριφορά αυτή.

Σε αυτούς λοιπόν τους διαδικτυακούς "φίλους" θα ήθελα να γράψω δύο κουβέντες. Απλά και ξάστερα, θα πρέπει να καταλάβουν πως εδώ δημοσιεύουμε οτιδήποτε γράψουμε οι ίδιοι, οτιδήποτε βρούμε και μας αρέσει ή οτιδήποτε μας στείλουν οι χιλιάδες αναγνώστες μας. Τα δικά μας κείμενα υπογράφονται από τον συντάκτη τους, ενώ κείμενα συντακτών - αναγνωστών συνοδεύονται από υπογραφή (αναλόγως την επιθυμία του συντάκτη). Προφανώς, επειδή ενοχλούνται κάποιοι επειδή το παρόν ιστολόγιο συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επισκεπτών ή επειδή θέλουν να παίξουν τον ρόλο του διαδικτυακού νταβατζή, θα τους συστήναμε τις οποιεσδήποτε απειλές τους να τις τοποθετήσουν επί της έδρας τους.

Λυπάμαι πολύ, που είμαι αναγκασμένος να γράψω σε αυτό το ύφος, αλλά η αλητεία και η ανεπάρκεια εγκεφαλικής λειτουργίας ορισμένων, δεν είναι δυνατόν να καταστεί μέτρο λειτουργίας του συγκεκριμένου ιστολογίου. Ορίζουμε, καθορίζουμε και ενεργούμε σύμφωνα με όσα έχουμε γράψει - καταθέσει στην περιοχή φιλοξενίας των σχολίων. Εάν οι γραμματικές γνώσεις κάποιων δεν επαρκούν, αυτό δεν είναι δική μας ευθύνη. Η δια βίου εκπαίδευση τους περιμένει.

Τέλος, επειδή ασχολούμαι για πρώτη και τελευταία φορά με την διαδικτυακή αλητεία που επιτίθεται εδώ και καιρό στο παρόν ιστολόγιο, θα ήθελα να τονίσω πως οποιεσδήποτε απειλές σας αντανακλούν το πραγματικό σας πρόσωπο και τίποτε άλλο. Όσο για τα "ορφανά" κείμενα (που ενίοτε εμφανίζονται στο παρόν ιστολόγιο), μας απεστάλησαν ακριβώς όπως τα δημοσιεύσαμε. Καταλαβαίνουμε τον πόνο ορισμένων, αλλά δυστυχώς γι αυτούς, δεν καταλαβαίνουμε απολύτως τίποτε μπροστά στις απειλές τους.

Από μπάτσους χορτάσαμε κύριοι. Από νταβατζήδες επίσης. Τα λαμόγια τελείωσαν και ίσως κάποιος πρέπει να σας το πει... για να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Στο τέλος, αφήνων μία απορία: Γιατί αυτές οι επιθέσεις γίνονται όταν βγάζουμε δημοσιεύματα κατά της σημερινής λειτουργίας της ΕΥΠ; Είναι τυχαίο; Ίσως... ναι, ίσως... όχι.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]