Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βουλευτές ζητάνε προκαταβολή για να πάνε τους συγγενείς τους στο εξωτερικό για λόγους υγείας

Οι περισσότεροι βουλευτές αναδεικνύονται μέσα από ένα σύστημα συναλλαγής, και όχι μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες, επισήμανε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής Δωδεκανήσων Δημήτρης Κρεμαστινός εξηγώντας την κρίση στη οποία έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα.

«Δεν μας λείπουν τα επιμέρους μέτρα, μας λείπει η ουσία. Το πολιτικό σύστημα πάσχει εκ βάθρων, καθώς αυτοί οι οποίοι ανέρχονται σε όλες τις πολιτικές βαθμίδες για να γίνουν βουλευτές μετέχουν σε ένα σύστημα συναλλαγής. Ο βουλευτής προέρχεται από το συνδικαλισμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από αυτά τα στρώματα έρχεται η πλειονότητα» υπογράμμισε.

«Εντυπωσιάστηκα όταν έμαθα ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα οι βουλευτές ζητάνε από τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο προκαταβολή για να πάνε τους συγγενείς τους στο εξωτερικό για λόγους υγείας» πρόσθεσε.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν για κάποιο λόγο προκηρυχθούν εκλογές και πέσει η κυβέρνηση, θα επιστρέψουν την προκαταβολή; Λαμόγια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]