Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Τι αξία έχει η ζωή του απλού Έλληνα πολίτη μπρος στο μεγαλείο της υμετέρας άγνοιας και ηλιθιότητος…

Bρε αρχιμά…στορα της συμφοράς και του χάους, μυαλοσακατεμένε μαμάκα και ανίκανε πρωθυπουργέ, εύχομαι να βγεις από το σπίτι σου βράδυ για να πάρεις από το αυτοκίνητό σου την κάμερα για να απαθανατίσεις το εγγονάκι σου και να σε σφάξουν σαν τραγί οι λαθροφονιάδες που λυμαίνονται την Ελλάδα με την ανοχή των ξευτιλαλληλέγγυων και της ανύπαρκτης ελληνικής αστυνομίας.

Να σε σφάξουν και να σε πετάξουν στο δρόμο, όπως έσφαξαν τον άμοιρο 43άχρονο τα ανθρωπόμορφα κτήνη που εξουσιάζουν την ελευθερία και τη ζωή μας.


Αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί, αφού και την τουαλέτα ακόμα όταν επισκέπτεσαι, έχεις «από δίπλα» και καμιά εικοσαριά γορίλες να σε προστατεύουν!

Τον ανεκδιήγητο εαυτό σου ξέρεις να τον προστατεύεις αξιοθρήνητε, για τον άμοιρο πολίτη, όμως κι εσύ και οι του φυράματός σου δε δίνετε δεκάρα τσακιστή…


Τι αξία έχει άλλωστε η ζωή του απλού Έλληνα πολίτη μπρος στο μεγαλείο της υμετέρας άγνοιας και ηλιθιότητος
!

Βύθισες τη χώρα στην οικονομική και στην ηθική εξαθλίωση εθνοκτόνε και τους Έλληνες στη φτώχεια, στη μιζέρια, στην αβεβαιότητα και στο φόβο…


Δεν άφησες τίποτα όρθιο στο πέρασμά σου, ως τύχη κακή επέδραμες και σάρωσες τα πάντα.


Και μη μας πεις Θεόριχτε, ότι σου είναι απαραίτητος ο μηχανισμός στήριξης, η Τρόικα και το ΔΝΤ προκειμένου να επιβάλεις τη στοιχειώδη τάξη και την κοινωνική ειρήνη…


Μην πεις, όπως αφήνεις να εννοηθεί, ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα το αίσθημα ασφάλειας σε μια υπό κατάρρευση χώρα;


Το 91, 5% του Ελληνικού λαού δε σε εμπιστεύεται.

Ψεύτη σε σηκώνει και απατεώνα σε καθίζει.


Μυαλό δεν είχες που δεν είχες, αλλά ούτε και τη στοιχειώδης γνώση του θλιβερού σου εαυτού και της ανικανότητάς σου δε μπόρεσες να αντιληφθείς μυαλοφυγόδικε, ώστε να μας απαλλάξεις μια ώρα αρχύτερα από την θλιβερή σου παρουσία, που μόνο ρημαγμένες ελπίδες και ερείπια συσσώρευσε σ’ αυτόν τον άμοιρο τόπο…




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. ερχεται η ιστορια..
    ειναι μεγαλη ιστορια..
    την ακουτε?
    θα την ακουσετε . και παυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κ. Χάρρυ Κλυνν,

    Τεράστιο λάθος κάνεις. Υπάρχει ένας τρόπος εξόδου του πράγματι θλιβερού και ανίκανου πρωθυπουργού της Ελλάδος, ο οποίος όμως τρόπος προϋποθέτει αυτο-σεβασμό και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

    Είναι ένας μοναδικός τρόπος εξόδου, αλλά θέλει πάνω από όλα θάρρος και τιμή. Είναι η αυτοκτονία.

    Είναι όμως ικανός ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γιά αυτοκτονία; Έχει μέσα του τις απαιτούμενες ηθικές αξίες;

    Γιά να δούμε... Η αυτοψία θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΡΩΣΤΙΑ!
    ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ...ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 7:28
    Το λάθος είναι δικό σου.
    Έχεις διαβάσει, έχεις ακούσει, έχεις δεί ποτέ αμοραλιστές, αριβίστες, αργυρώνητους, απάτριδες, αθεόφοβους να αυτοκτονούν;
    Μην ξεχνάμε ότι ο Ιούδας αυτοκτόνησε αφού σάν μαθητής του Ιησού ένοιωσε τύψεις γιατί πρόδωσε τον δάσκαλό του.
    Αυτό το ανεγκέφαλο καθίκι είναι παιδί του Μαμωνά. Τί τύψεις μπορεί να έχει;
    ΔημΒας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε ‘ΔημΒας’ 11 Μαΐου 2011 1:50 μ.μ.,

    Είμαστε σε τέλεια συναντίληψη. Το πράγματι θλιβερό και ανίκανο τούτο ανεγκέφαλο καθίκι, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, δεν μπορεί ούτε να αυτοκτονήσει.

    Έλα όμως που είναι καθήκον του να αυτοκτονήσει. Δεν μπορεί κάποιος από την παρέα του να του το κάνει λιανά;

    - Εσύ πρέπει μόνος σου να αυτοκτονήσεις κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος. Μιάς και ως Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται να μείνεις στην ιστορία, φέρσου τουλάχιστον σαν Ρωμαίος πολίτης.

    - Du har själv begå självmord Greklands premiärminister. Av en grekisk medborgare och kommer inte att bli ihågkommen, åtminstone Behandlas som en romersk medborgare.

    - You must yourself commit suicide Mr. Prime Minister of Greece. Since as a Greek citizen you will not be remembered, at least treat yourself as a Roman citizen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να φτιάξουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ! Δε χρειάζεται να ρωτήσουμε τους ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ γενίτσαρους!
    Με το νου στους μάρτυρες των Ιμίων και κάθε ανώνυμο συνεχιστή των Μαραθωνομάχων και των Σαλαμινομάχων, χάρη στους οποίους μπορούμε και μιλάμε σήμερα. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, χωρίς να περιμένουμε τους φοβικούς γενίτσαρους να μας λύσουν τα προβλήματα που μας προκαλούν! "Η Ελλάδα έχει ψηφίσει νόμο παλλαϊκής άμυνας, δυστυχώς όμως δεν έχει προχωρήσει. Πρέπει να προχωρήσει γιατί η παλλαϊκή άμυνα δεν είναι τίποτε άλλο από εξοικείωση ευρύτερων στρωμάτων του πληθυσμού με το όπλο. Ο σκοπός είναι πάντα η υπεράσπιση της πατρίδας, σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις εναντίον του ενδεχόμενου εισβολέα": Το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ο Κ. Παπούλιας: «Στόχαστρο», στις αρχές του καλοκαιριού του 2003.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ΔημΒας: Τα απωθημένα σου και τις βρισιές σου κατά του χριστιανισμού (ή και άλλης θρησκείας) μπορείς να τα εκτονώσεις στα γνωστά αφοδευτήρια. Όχι εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό Άνεγκέφαλος Λαός τί ψηφίζει?????
    Κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιό καί θυγατέρα.....
    Όπως λέμε....τί έχεις Γιάννη ?? ότι είχα πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Μας βαζουν να σφαχτουμε μεταξυ μας!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

    Ειναι περιπου 40.000 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ τα διοικητικα στελεχη των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ που λυμαινονται τον παγκοσμιο πλουτο και οδηγουν την ανθρωποτητα στην εξαθλιωση και τον κανιβαλλισμο. 40.000, δηλαδη ενας στους 150.000 ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!

    Ο ΓΑΠ αν αυτοκτονησει δεν θα αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ γιατι ειναι απλα ενα πιονι, οπως και ολοι οι υπολοιποι γουρουνομουρηδες πολιτικοι.

    Το ΤΕΛΟΣ της ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ των ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ τους ειναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ! κι ομως ειναι τοσο απλο! Το καταλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]