Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλοπές εκρηκτικών από δύο πολεµικά πλοία


Σοβαρά ερωτηµατικά έχει προκαλέσει στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού η ταυτόχρονη διαπίστωση χθες διπλής κλοπής εκρηκτικών στα ναρκαλιευτικά «Αύρα» και «Αηδών» που βρίσκονταν το ένα στο λιµάνι της Πάτρας και το άλλο σε άσκηση στον Σαρωνικό!

Oι άγνωστοι, µέχρι στιγµής, «ποντικοί» τρύπωσαν… στον ειδικό χώρο κάθε πλοίου όπου σε ασφαλισµένα ερµάρια αποθηκεύεται ποσότητα εκρηκτικών (ΤΝΤ και πυροκροτητές), η οποία χρησιµοποιείται για καταστροφή διαβαθµισµένου υλικού ή ακόµα και ολόκληρου του πλοίου αν υπάρξει έκτακτη ανάγκη.

Το ζητούμενο στην συγκεριμένη κλοπή είναι πως αυτή έγινε από στρατιωτικές εγκαταστάσεις και καταδεικνύει την "ποιότητα" των μέτρων ασφαλείας που σήμερα έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να υποθέτουμε πως υπάρχουν και άλλες κλοπές σε άλλα σώματα που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές και που ίσως να αποτελούν πραγματική απειλή για την ασφάλεια και την ειρήνη στο εσωτερικό της χώρας;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]