Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς Ψωμιάδη και Μπουτάρη: Είστε ανίκανοι!

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Προτού διατυπώσω τις σκέψεις μου, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη από όλους σας, διότι συνέβαλλα κι εγώ ώστε να εκλεχθούν δύο ανίκανοι πολιτικοί (να ‘ταν μόνο αυτοί;).

Ναι, συνέβαλλα διότι απείχα από τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι μόνο. Είδα ότι με αυτή μου την κίνηση βοήθησα στο να υφίσταται η διαιώνιση του κατεστημένου, ένα κατεστημένο το οποίο διαβρώνει και ταλανίζει, ποικιλοτρόπως, καθημερινά τη ζωή μας.

Μέρες τώρα, η Θεσσαλονίκη, πνίγεται κυριολεκτικά, στα σκουπίδια. Από ό,ποιο στενό περάσει κανείς, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν βουνά από απορρίμματα, που δημιουργούν μέγιστους κινδύνους που απειλούν την δημόσια υγειά.

Αλήθεια, οι εν λόγω "κύριοι" τι κάνουν;

Ο ένας, απλά άλλαξε την ταμπέλα στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας, όπου τώρα γράφει «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και ο άλλος σκέπτεται, που θα στήσει το τζαμί…! Κατά τα άλλα, στα παλαιοτέρα των υποδημάτων τους έχουν γραμμένο το αν κινδυνεύει η δημόσια υγεία, διότι γύρω από τα δικά τους σπίτια δεν υπάρχει ούτε ένα σκουπιδάκι. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και γύρω από το κτίριο της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου.

Ανικανότητα ή έλλειψη ευθύνης;

Άγνωμη μου είναι, ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και τους δυο όρους, για να μπορέσει να περιγράψει επαρκώς την αθλιότητά τους.

Κύριοι, αναλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθύνες σας!

Μας κόψανε, μισθούς, δώρα, συντάξεις… Η πρόσβαση στην υγεία είναι αδύνατη αν δεν τα «ακουμπήσεις», η εξυπηρέτηση στο δημόσιο αγγίζει στο μηδέν… Και γενικότερα όλα περιστρέφονται γύρω από το μηδέν!

Καταρρακώσανε οι πολιτικάντηδες την ζωή μας και έρχονται αυτοί οι δυο "κύριοι", συν όλα τα άλλα να μας προσθέσουν τον κίνδυνο για την υγεία μας…

Με ποιο δικαίωμα το κάνετε αυτό κύριοι; Ψήφο πήρατε, όχι συμβόλαιο ανεξέλεγκτης διαχείρισης ανθρώπινων ζωών…

Πληρώνουμε αβέρτα δημοτικά τέλη και έχουμε την απαίτηση οι δρόμοι να είναι καθαροί. Φυσικά θα πει κανείς, εύλογα, ότι φταίμε κι εμείς για την υπάρχουσα κατάσταση, διότι λόγω της ανευθυνότητας που μας διακατέχει, πετάμε τα σκουπίδια ό,που να ‘ναι και από όπου να ‘ναι, είτε από τα μπαλκόνια των σπιτιών μας, είτε από τα αυτοκίνητά μας. Δεν βαριέσαι λέμε, ο «μεγάλος κάδος» και το "μεγάλο τασάκι" να είναι καλά.

Και κάτι τελευταίο. Γιατι "κύριε Μπουτάρη" κόψατε την μεσημεριανή εκπομπή του κυρίου Οραήλογλου από την TV100; Μηπως επειδή έλεγε αλήθειες οι οποίες δεν σας άρεσαν;

Αποδείξατε, για ακόμα μια φορά, ότι υφίσταται πράσινη χούντα και όχι δημοκρατία και καλά θα κάνετε να αλλάξετε την απόφασή σας αυτή, διότι ο κόσμος θέλει να μαθαίνει αλήθειες και όχι τα παραμύθια των μεγαλοκαναλαρχών.

Ήδη, οι πολιτικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους…

Μην ξεχνάτε «κύριοι Ψωμιάδη και Μπουτάρη» ότι πολιτικοί είστε κι εσείς…

Και ο νοών νοείτω…!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]