Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Συναντήσεις απατεώνων και ολίγιστων...

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Ο γνωστός, πολύ γνωστός, μα πάρα πολύ γνωστός, μεγαλοαπατεώνας του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, ο άνθρωπος που σχεδίασε και εφάρμοσε την οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας και του ευρώ George Soros, πέρασε το πρωί το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και συζήτησε επί μια ώρα με τον πρωθυπουργό, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!

Εάν κάτι παρόμοιο είχε γίνει με οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό, μόνο ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σ’ αυτή τη χώρα…

Γιατί ο ανεπαρκέστατος Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε τον εκπρόσωπο της Νέας Τάξης πραγμάτων, το μετρ της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και σπόνσορα των Σκοπίων Τζ. Σόρος, να τον επισκεφτεί;

Μήπως, για να συνεχίσουν την τρίωρη συνομιλία που είχαν στο Ελ. Βενιζέλος λίγες μέρες προτού αρχίσει ο μειοδότης πρωθυπουργός τις συνομιλίες του (βλ. παράδοση) με την τρόικα της ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ;

Το θράσος του ολίγιστου έλληνα πρωθυπουργού ξεπέρασε κάθε όριο!

Το «ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ», επίσημος συνομιλητής του Έλληνα πρωθυπουργού και μάλιστα στη Βουλή των Ελλήνων!!!

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΟΡΟΣ»:

Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου.

Ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για σκοπούς κάθε άλλο παρά διαφανείς!

Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθεί δια των υποχειρίων του, μας λένε ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες!

Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτεί, οι Βούλγαροι μετατρέπονται σε αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και στρέφονται κατά της Ελλάδας.

Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλυριοί και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.

Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.

Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά, ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Φαλμεράγιερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».

Πρόσφατα το κάθαρμα που λέγεται Soros ξαναχτύπησε… Πλήρωσε και του έφτιαξαν κατά παραγγελία «έρευνα» που υποτίθεται αποδεικνύει ότι οι Έλληνες είναι υποσαχάριας προελεύσεως και οι «Μακεδόνες» αυτόχθονες, άρα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Την υποτιθέμενη έρευνα την πήραν οι Σκοπιανοί και την ανεμίζουν δεξιά κι’ αριστερά λέγοντας «ορίστε, βλέπετε που δεν έχουμε καμία σχέση με τους Έλληνες, άρα είμαστε κάτι τελείως άλλο από αυτούς».

Και σ’ αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο κάθαρμα που ονομάζεται Soros, αντί κάποτε να του απαντήσει όπως του αρμόζει η Ελλάδα, ώστε να το βουλώσει και να μην πιάνει στο βρομόστομά του τους Έλληνες και την Ελληνική Ιστορία, όχι μόνο τον ανέχεται να μας υπονομεύει και να μας λοιδορεί, τον επιβραβεύει κι από πάνω, καλώντας τον, δια του πανύβλακα πρωθυπουργού της, να υποδείξει, προφανώς, τους τρόπους και τις μεθόδους που θα περάσουν το λουρί της παγκοσμιοποίησης στο σβέρκο του Ελληνικού λαού…

Καταγέλαστε και επονείδιστε Παπανδρέου, μίσθαρνο όργανο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ανεπιτήδειε και ανάξιε Παπακωνσταντίνου κι εσείς καρεκλολάγνοι επίορκοι βουλευτές του ναι σε όλα:

Ξευτελίσατε κάθε έννοια πατριωτισμού και αξιοπρέπειας…

Οδηγήσατε τη χώρα στην ηθική και οικονομική εξαθλίωση…

Συναινέσατε στα επαχθή μνημόνια των τοκογλύφων…

Χωρίς ίχνος ανθρώπινης συμπεριφοράς και με γνώμονα μόνο τα συμφέροντα των πατρώνων σας, περικόψατε μισθούς και συντάξεις…

Ως άθλιοι συνωμότες, εφαρμόζετε, εν αγνοία του κοινοβουλίου και του Ελληνικού λαού, τη μυστική διπλωματία σε όλα τα ανοιχτά εθνικά μας ζητήματα…

Εν ψυχρώ επιδίδεστε στη βάρβαρη καταστολή κάθε κοινωνικής αντίδρασης…

Ξεδιάντροπα, με συμμάχους τα εμετικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ εφαρμόζετε μια απίστευτη και άνευ προηγουμένου γκεμπελική προπαγάνδα παρουσιάζοντας το μαύρο άσπρο, εμφανίζοντας τις εθνικές συμφορές ως διπλωματικούς θριάμβους…

Αναξιοπρεπείς και υπερφίαλοι σέρνεστε σαν τα σκουλήκια επαίτες και υποχείριοι…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

Πηγή


Θαυμάστε τις «παρέες» του στοχαστή πρωθυπουργού μας. Πες μου τους φίλους σου για να σου πω ποιος είσαι. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο κ. Παπανδρέου, όπως και ο Τζώρτζ Σόρος είναι υπέρμαχοι της ελεύθερης χρήσης των ναρκωτικών. Τυχαίο;

Κάνετε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τι λέει η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών για τον Τζώρτζ Σόρος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. MΠΡΑΒΟ..ΧΑΡΥ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ανθρωποι ηρθαν με σχεδιο στην ελλαδσα αυτο τησ τελικησ λυσησ δηλαδη την ολικη καταστροφη τησ χωρασ μασ!απο εδω και περα θα γινουν σειμια και τερατα υστερα απο αυτην την επισκεψη,ξυπναται ηρθε το τελοσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" ή στα νεοελληνικά όπως έλεγε η γιαγιά μου "Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας παρακαλω δεν μου αρεσει να ακουω τον παπαχελα ανοιγοντας το βλογκ..γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θέλουν τα τοκογλυφικά μεγαλολαμόγια και ποιές μεθόδους ακολουθούν για να πετύχουν τους στόχους τους;

    a). Την κατάργηση των συνόρων στα εθνικά κράτη,

    b). Την διακίνηση ανθρώπων, υλικών και επιχειρήσεων σε πολύ μεγάλες γεωγραφικά περιοχές χωρίς περιορισμούς (νομοθετικούς)

    c). Εταιρίες που θα έχουν υπερκέρδη από την μεγάλη προσφορά εργατικού δυναμικού (χαμηλοί μισθοί λόγω ανασφάλειας του εργατικού δυναμικού)

    d). Τον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων.

    e). Την αρπαγή πόρων που θα ελέγχεται από ολίγους.


    Το Ξεπούλημα της Ελλάδας και Το Πολιτικό Πρίσμα Του Φαινομένου Μετάβασης Σε Μια Νέα Κατάσταση Πραγμάτων

    Η γενική κατεύθυνση της πολιτικής που ασκείται από τις κυβερνήσεις της Ελλάδας είναι το ξεπούλημά της (οικονομικά, εδαφικά, εθνικά-δημογραφικά, κοινωνικά, πολιτισμικά) για την εξομάλυνση της πολυπολιτισμικής πορείας που έχει χαραχθεί με τελικό προορισμό την εξουσία των αρπαχτικών τοκογλύφων (διακυβέρνηση από τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες πολυεθνικών που θα ελέγχουν τα χρέη, τους οικονομικούς πόρους και τους ανθρώπους) η οποία θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί.
    Ήταν απόφαση των κυβερνήσεων η αύξηση της διαφθοράς και όχι των πολιτών.
    Πως «φαγώθηκαν» τόσα δισεκατομμύρια;
    Μέσω:

    1). χρεών από δάνεια,
    2). χρηματιστήριο,
    3). ομόλογα,
    4). πράσινα τέλη σε υπηρεσίες και προϊόντα,
    5). κοπή χρήματος (αμερική) που χρησιμοποιείται για την αρπαγή πλουτοπαραγωγικών πόρων άλλων κρατών
    6). ξεπούλημα του υπόγειου ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο & άλλα ορυκτά) σε εταιρίες και τράπεζες
    7). μελλοντική υπερτιμολόγηση προϊόντων και ορυκτών (χρυσός, πετρέλαιο κ.α.) ελέγχοντας τις ποσότητες και τους κατόχους

    Για τα τοκογλυφικά funds το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης που φέρνει η πολυπολυτισμικότητα για το μεγάλο κεφαλαίο, ένα εργαλείο που πλάθουν με με τα δικά τους τα χέρια και που το βελτιώνουν συνεχώς.

    Η μετεξέλιξη της διαφθοράς
    (δραστική μείωσή της ανεπίσημης διαφθοράς και άνοδος της επίσημης διαφθοράς μείωσης του χρέους)

    είναι το τωρινό ζητούμενο για την συνεχή αποπληρωμή της αεριτζίδικης οικονομίας την οποία χρησιμοποιούν οι μεγαλοτοκογλύφοι.
    Η αεριτζίδικη οικονομία (τραπεζών και πολυεθνικών) είναι ένα αδηφάγο τέρας που δεν χορταίνει ποτέ με εργαλείο την πολυπολυτισμική ισοπέδωση, ώστε η αυτοδιάθεση των εθνών να γίνει αδύνατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προστατευτισμός είναι εχθρός των νεοταξιτών

    Ο δρόμος προς την σοσιαλπαγκόσμια διακυβέρνηση περνάει μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα, με τους εξής δύο τρόπους:

    Πρώτον,

    στην δημιουργία wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, οι οποίοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς:

    α) σε προσυμφωνημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια (με την συνεργασία φυτευτών εξουσιαστικών μηχανισμών σε διάφορα κράτη-θύματα),

    β) σε “τοξικά ομόλογα” που δημιουργούν οι ίδιοι

    γ) και σε ομόλογα κρατών που έχουν υψηλές αποδόσεις,

    και δεύτερον,

    στην αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)

    Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.

    Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.

    Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.

    Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.

    Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακολουθούμενες μέθοδοι διάλυσης των κρατών και των συνεκτικών δεσμών κάθε στοχευμένου έθνους μέσω της μετάβασης προς την νέα αταξία και τον έλεγχο της πλειοψηφίας από την ολιγαρχία.

    1. οικονομική εξάρτηση πολλών χωρών από δάνεια που είναι αδύνατον να αποπληρωθούν,

    2. αλλά και από τους ελεγχόμενους πολιτικούς των κομμάτων,

    3. τις ελεγχόμενες οικονομικές και ενεργειακές κρίσεις,

    4. τους στοχευμένους πολέμους στρατών και μυστικών υπηρεσιών (για την ανατροπή πολιτικών ή δικτατόρων, για την δημιουργία πολιτικών προσφύγων, για την απόσπαση πλουτοπαραγωγικών πηγών),

    5. την ελεγχόμενη λαθρομετανάστευση που την διακινούν ομάδες εκπαιδευμένες από μυστικές υπηρεσίες,

    6. τον μη αμεσοδημοκρατικό (δημοψηφίσματα τακτικά και μη) τρόπο λειτουργίας των κρατών,

    7. την πτώση του κοινωνικού επιπέδου (παιδεία, πολιτισμός, ενημέρωση),

    8. τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.

    9). Τον εκφοβισμό και την ανασφάλεια όσο περισσότερων γίνεται ( για να υπάρχουν ελεγχόμενες αντιδράσεις) με όπλα:

    α). την εγκληματικότητα,
    β). το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό,
    γ). την εργασιακή ανασφάλεια,
    δ). περιβαντολογική καταστροφή
    ε). θέματα υγείας (μεταδοτικοί ή μη βακτήρια & ιοί)
    ζ). κρατική καταστολή και αντιδράσεις από ιδεολογικά αντίρροπες δυνάμεις (ιδεολογικός πόλεμος, με συντονισμένες και μη συντονισμένες, αλλά έμπρακτες τακτικές κινήσεις ενάντια στις φωνές αντίστασης)
    η). ο ρόλος των φύλων σε συνθήκες όλο και μεγαλύτερης εργασιακής ανασφάλειας (στην οικογένεια και γενικότερα στην κοινωνία)
    θ). τον έλεγχο της καθημερινής ζωής (κάμερες, εμφυτεύσιμα τσιπάκια κ.α.)

    10). Την καλλιεργούμενη απάθεια μέσω διαφόρων μεθόδων ( Μ.Μ.Ε., χημικών μεθόδων)


    Η προδοσία του λαού από τους πολιτικούς

    Η κριτική στην εξουσία από τον λαό δεν μπορεί να ξεφύγει από το καφενειακό-ιντερνετικό επίπεδο, προς το τακτικό και έκτακτο δημοψηφισματικό τρόπο ελέγχου των τριών εξουσιών και την άμεση συμμετοχή του λαού στις τρείς εξουσίες.

    Άρα γίνονται πράγματα γι΄αυτό (Ελληνικό Έθνος) χωρίς αυτό.
    Ο αγώνας μεταξύ Ελληνικών Εθνικών ιδανικών και προδοσίας είναι άνισος λόγω της συγκέντρωσης εξουσιών από την κυβέρνηση.

    Η προδοσία είναι διαχρονικά ο πιο γρήγορος και σίγουρος τρόπος υπερπήδησης φαινομενικά ανυπέρβλητων εμποδίων.

    Οι προδότες χρησιμοποιούν από παλιά τον λόγο (γελοιοποίηση, διαβολή, απειλές, εκβιασμούς κ.α.) τα εργαλεία (π.χ. δηλητήρια, εξουσία, εισβολείς από μακρυνά μέρη κ.α.), και την γνώση μυστικών.

    Οι σημερινοί προδότες χρησιμοποιούν εκτός από τις παλιές δοκιμασμένες μεθόδους (π.χ. εξουσία) και τις σύγχρονες μεθόδους όπως τις φωτογραφικές μηχανές, τις κάμερες, τα τηλέφωνα, το ίντερνετ, την τηλεόραση για την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών (πλύση εγκεφάλου, στοχοποίηση και το ξεπούλημα).

    Η προβοκάτσια, οι ληστείες και οι κλοπές χρησιμοποιούνται εναντίον μιας κοινωνίας σκόπιμα αφοπλισμένης, αγχωμένης για το μέλλον, και τεχνητά γεννετικά (κατάργησης του jus soli), πολιτισμικά και θρησκευτικά τροποποιημένης.

    Στα γεωπολιτικά παιχνίδια κατανομής και επιβολής εξουσίας, η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου-θύματος, αλλά τον ρόλο του πρωταγωνιστή των εξελίξεων στα σχέδια του νεοθωμανισμού, της Ευρωαραβίας και του νεοβυζαντινισμού, μέσω της ανόδου στην εξουσία της Ελληνικής κυβέρνησης, εθνικά υπερήφανων πατριωτών Ελλήνων που θα επαναφέρουν την πρότερη κατάσταση ειρηνικής συνύπαρξης της Ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βέβαια η δεσποτική κομματοκρατία, που καταδυναστεύει την Ελλάδα, από το 1946, είναι παρα πολύ βαθειά προβληματισμένη. Η προβληματική της δεν έχει τίποτα να κάνει με το κοινό καλό της ελληνικής κοινωνίας. Η προβληματική της δεσποτικής κομματοκρατίας που καταδυναστεύει την Ελλάδα, δεν έχει τίποτα να κάνει με την ευδαιμονία ή την ομόνοια της ελληνικής κοινωνίας.

    Η προβληματική της δεσποτικής κομματοκρατίας τούτης είναι πώς θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων και να «περάσει» από τη Βουλή τις νέες… «μεταρρυθμίσεις» χωρίς να ξεσηκωθεί θύελλα απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων. Ως ένας τυφλά πιστός υπηρέτης των αγορών χρηματιστικής, η δεσποτική κομματοκρατία, που καταδυναστεύει την Ελλάδα, δείχνει να είναι εγκλωβισμένη στον εκβιασμό τάχα των αγορών.

    Από το 1946 έκαναν την Ελλάδα παζάρι. Και τώρα να και η αλεπού στο παζάρι.

    Το όνομα της αλεπούς; Τζορτζ Σόρος!

    Και ο μεγαλοϋπηρέτης της αλεπούς; Jeffrey! Και με αλλαγή φρουράς, ο επόμενος αλεπουδο-μεγαλοϋπηρέτης θα είναι ο Σαμαράς!

    Και νάταν μόνον μία η αλεπού... Δυστυχώς είναι πολλές.

    Αυτός είναι ο λόγος που ο Dr. Robert Alan Dahl ονόμασε το πολιτικό σύστημα πίσω από την δεσποτική κομματοκρατία, που καταδυναστεύει την Ελλάδα, πολυαρχία ή polyarchy:
    Robert A. Dahl. 1971. “Polyarchy: Participation and Opposition”. Yale University Press: New Haven, Connecticut.

    Όσο το ελληνικό έθνος επιτρέπει την διεθνή πολυαρχία να το καταδυναστεύει, μέσω της δεσποτικής κομματοκρατίας στη χώρα, τόσο η Ελλάδα κινδυνεύει να φτάσει το σημείο μη δυνατής επιστροφής. Όσο η Ελλάδα δεν αντιδράει, κάθε μέρα που περνάει, τόσο περισσότερες αλεπούδες θα έρχονται στο παζάρι.

    Κάθε παζάρι όμως έχει και το τέλος του. Έτσι και η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΜΕΝΩ ΑΝΑΥΔΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ! ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ.....ΦΤΟΥΣΑΣ ΡΕΖΗΛΙΔΕΣ!! ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΕΝΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΠΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε Υ Γ Ε ΣΤΟΝ Ε Λ Λ Η Ν Α ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]