Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα Παπανδρέου σε αντάρτες και διαφωνούντες μέσω… Πεταλωτή

«Ως δήλωση που προσφέρει τις χειρότερες δυνατές υπηρεσίες στην κυβέρνηση» χαρακτηρίζουν τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου, βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Πεταλωτής «άναψε φωτιές» νωρίτερα την Τρίτη, δηλώνοντας σε εκπομπή του ραδιοφώνου της ΝΕΤ, πως υπάρχει ενδεχόμενο να ζητηθεί η υπερψήφιση με 180 ψήφους του μεσοπρόθεσμου σχεδίου για την οικονομία.

Όμως γνωρίζοντες καλά καταστάσεις εντός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της κυβέρνησης, εκτιμούν πως η δήλωση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου είχε να κάνει περισσότερο με το εσωτερικό του κόμματος και την πολυπόθητη «πειθαρχία» που επιζητά ο πρωθυπουργός, παρά με οτιδήποτε άλλο.

Πάντως οι ίδιες πηγές επεσήμαναν πως αυτό «δεν είναι καλό σημάδι» και δείχνει πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι «στριμωγμένος στον τοίχο» φοβούμενος μαζική ανταρσία από βουλευτές και στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο πρωθυπουργός βλέπει ξεκάθαρα πως η μέχρι τώρα ακολουθούμενη οικονομική πολιτική δεν έχει προσδώσει τα αναμενόμενα, η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών και το εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ «βράζει».

Μοναδικό του όπλο απέναντι σε όλο αυτό τον ορυμαγδό είναι οι προειδοποιήσεις για ενδεχόμενες εκλογές, ενδεχόμενο που προκαλεί πανικό στους πάντες-και ειδικά στους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ- που φοβούνται πως προσφυγή στις κάλπες αυτή την περίοδο σημαίνει και «εκλογικό θάνατο».

Είναι πασιφανές πως η δήλωση του Γ. Πεταλωτή εντάσσεται στη νέα επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, περί «μαντρώματος» ανταρτών και διαφωνούντων χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Επικοινωνιακή πολιτική για την οποία γράψαμε πρόσφατα.

Στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χαρακτηριστικά: «Το νέο σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου είναι: Σας αλλάξαμε και σας βουλιάξαμε»…





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τώρα θυμήθηκε τις 180 ψήφους;Όταν ψήφιζε το Μνημόνιο του είχαν διαφύγει; Και μια παρατήρηση για τον "εκλογικό θάνατο". Όσοι το ψήφισαν "αυτοκτόνησαν εκλογικά", τους μη ψηφίσαντες θα τους "θανατώσουν" οι ψηφοφόροι διότι τους θεωρούν συνυπεύθυνους για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]