Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρώτα είδαν τον κερδοσκόπο και μετά συσκέφθηκαν για το ξεπούλημα

Η συνάντηση είχε προφανή στόχο να δουν πως θα περάσουν από τη Βουλή τα νέα μέτρα
Κι αφού τα συζήτησαν και τα μοίρασαν μια χαρά με τον Σόρος χθες το μεσημέρι, μετά είπαν να τα συζητήσουν και μεταξύ τους . Γι΄ αυτό λοιπόν αργά χθες το απόγευμα ο Παπανδρέου συγκάλεσε μίνι κυβερνητική σύσκεψη, μεταξύ «κολλητών» υπουργών, για να καθορίσουν ...
το δήθεν μεσοπρόθεσμο οικονομικό πλαίσιο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Παπακωνσταντίνου, Ραγκούσης, Γερουλάνος, , οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Ευθυμίου και Πρωτόπαπας, καθώς και η γενική γραμματέας του πρωθυπουργού Ρ. Βάρτζελη.
Η συνάντηση είχε προφανή στόχο να διακριβωθεί πως θα περάσουν από τη Βουλή τα νέα μέτρα ώστε να μπορούν να ξεπουλήσουν μετά στον Σόρος και στα άλλα κοράκια των αγορών την χώρα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]