Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως έχουμε μία εργολαβική κυβέρνηση;

  • Η κυβέρνηση πολιορκεί την Κερατέα για να επιβάλει τα συμφέροντα του εργολάβου!!!
  • “Κάθε γειτονιά μια Κερατέα, κάθε στενό κι ένα γιαούρτι”
  • Γιατί όχι στην Εκάλη ή στο Λαγονήσι ο ΧΥΤΑ;

Στην φτωχή και υποβαθμισμένη περιοχή της Κερατέας Αττικής, πρόκειται να εγκατασταθεί ένας από τους μεγαλύτερους σκουπιδότοπους (ΧΥΤΑ) στην Ελλάδα.

Η ίδια η ιδέα του “υγιεινού” ΧΥΤΑ, είναι επιστημονικά αμφίβολη, όχι όμως και η διαπλοκή γύρω από αυτήν.

Οι κάτοικοι, δίνουν δίκαιο αγώνα, εδώ και χρόνια νομικά και εδώ και μήνες σε διαρκείς διαδηλώσεις, συγκρούσεις και οδοφράγματα, τα οποία στηρίζει σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Το βιντεάκι και το blog παρουσιάζουν λίγη μόνο από την πρωτοφανή βία η οποία εξαπολύθηκε χθες από την αστυνομία στην Κερατέα, για να ανοίξει το μπλόκο στην εθνική οδό, το οποίο έστησαν οι απεγνωσμένοι αλλά και αποφασισμένοι πολίτες.

Την αστυνομία στηρίζει σύσσωμη η κυβέρνηση, η οποία δια των υπουργών της έχουν μιλήσει με χυδαιότητα για τους κινητοποιούμενους κατοίκους.

Αναμένονταν πάρα πολύ σκληρά επεισόδια χθες το βράδυ (θα σας ενημερώσουμε για το τι επακριβώς συνέβη, σε σχετική ανάρτηση, αργότερα...)

Ίσως, να ήταν και η πιο δύσκολη ως τώρα νύχτα του “πολέμου”...

Στην Κερατέα δεν διακυβεύεται ένας ΧΥΤΑ.

Οι πολίτες της Κερατέας, είναι παράδειγμα αξιοπρέπειας για ολόκληρη την κοινωνία μας, που έσκυψε πολλές φορές.

Είναι επίσης παράδειγμα αξιοπρέπειας απέναντι στη “νομότυπη” τακτική, να επιλέγονται μόνο φτωχές περιοχές για τους ΧΥΤΑ, μόνο φτωχές ομάδες για περικοπές, μόνο φτωχοί πολίτες για δυσανάλογους φόρους.

Μια κυρία, το λέει καθαρά στο βίντεάκι: ”Από εδώ, να πάει παντού”.


Στο 06:27 η δημοσιογράφος το λέει καθαρά: ‘Πρωτοφανής η αστυνομική βία”.

Υπάρχει ένα συμβολικό ερώτημα: Γιατί όχι στην Εκάλη ή στο Λαγονήσι ο ΧΥΤΑ;

Δεν είναι ρητορικό.

Πιθανότατα, η ίδια η ιδέα του ΧΥΤΑ, είναι αντιεπιστημονική και παρωχημένη.

Οι λαμογιές όμως και το σύστημα των ΧΥΤΑ (εταιρείες μεγαλοκαρχαριών, εκμετάλλευση κλπ) τρέφει τα “κατάλληλα πολιτικά πρόσωπα”.

Επίσης, όπως παντού αλλού στη χώρα, υπάρχουν οι “αξιόλογοι” πολίτες πρώτης ταχύτητας που “πρέπει” να ζουν καλά, και οι “υπάνθρωποι”, “χωριάτες”, οι παρίες που είναι “αναλώσιμοι”.

Γιατί άλλωστε, όλες οι υποδομές στην Εκάλη ή στο Ψυχικό είναι άλλες από αυτές στο Πέραμα…: τα σχολεία (αν και δεν ενδιαφέρονται για τα δημόσια…), τα πάρκα, τα πάντα.

Και εάν κανείς αντιτάξει πως οι ΧΥΤΑ πρέπει να γίνονται εκτός Αθηνών, γιατί δεν τον κάνουν σε καμμία ακατοίκητη περιοχή με “φιλέτα” αλλά σε κατοικημένη ζώνη;

Είναι ψέμμα πως οι “κατώτερες” τάξεις, θεωρούνται “από τη φύση τους δυνατές και μαθημένες να ζουν ανάλογα”.

“Θα αντέξουν (δηλ. θα υπομείνουν) όπως πάντα”.

(Οπότε, δεν πειράζει ένας ΧΥΤΑ με σκουπίδια για εκατοντάδες χιλιάδες δίπλα στο σπίτι τους).

Ξέρουμε άλλωστε με πόση αξιοπιστία τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας στην Ελλάδα, από τους ίδιους μεγαλεργολάβους που θα χτίσουν τον ΧΥΤΑ.

Μήπως δεν είναι απλά διότι δεν συμφέρει ο ΧΥΤΑ να γίνει αλλού, σε ακατοίκητη ζώνη, ούτε διότι “δεν υπάρχουν” οι κάτοικοι για το σύστημα εξουσίας -πλούτου;

Μήπως, στο βάθος, υπάρχει η ανάγκη επιβεβαίωσης της δύναμης του συστήματος, πάνω στους αδύναμους;

Ένα διεφθαρμένο σύστημα, έχει ανάγκη από διαρκή επιβεβαίωση και υποταγή των πολιτών του.

Υπάρχουν τόσες μελέτες και ιστορικές αποδείξεις για αυτό, που δεν χρειάζεται καν να τις παραθέσω.

Είναι όμως ανάγκη, η Κερατέα να γίνει οδηγός της ανυπακοής στην αδικία ή στη “νομότυπη” διάκριση.

Για αυτό, είμαστε όλοι πολίτες της Κερατέας.

Γιώργος Θωμαϊδης

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κριτική του καναπέ από τον Παπαδόπουλο και τη Λυμπεράκη.
    Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει, το ύπουλο παντοδύναμο καθεστώς δεν νικιέται από ανθρώπους που κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ τα Σαββατοκύριακα.
    Η Κερατέα και το Λαύριο δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, όσες προβοκάτσιες και παραπληροφόρηση και αν υιοθετήσει το πράσινο καθεστώς.
    Ακόμη και με τάνκς να φέρουν να μηχανήματα του Μπόμπολα και του Λάτση, από το Οβριόκστρο δεν θα φύγουν ποτέ. Μόνο ίσως κάποια λιγοστά ανταλλακτικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντίσταση 'στη Νέα Κατοχή.

    Ο ΚΑΘΕ ΛΥΣΣΟΜΑΝΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ 'ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΖΩΗ ΤΩΝ Η ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΧΥΤΑ 'ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ Ή ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝΕ ΑΡΘΡΑ:

    - ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΜΕΣΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η’ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ.

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ!!

    ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ.

    ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΦΟΑΒΑΣΤΕ, ΠΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ.

    ΟΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ. ΠΑΡΤΕ ΕΦΟΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΟΥΦΙΑ, ΚΡΑΝΗ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

    ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ,ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ,
    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΣΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!!

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΗ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ.

    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΕΣ!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΥΠΟΓΕΙΟΣ-ΥΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ( ΔΕΙΤΕ Τι κατασκεύασε ο εργολάβος Νικόλαος Μπόμπολας εν έτει 1876; http://www.antinews.gr/2011/03/06/89324/ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΙΕΣ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΩΜΕΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ-ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΜΕΤΟΧΟΙ, ΑΒΟΥΛΟΙ, ΑΠΑΘΕΙΣ, ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ( ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ)!!!

    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 08.23 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ(30/3) ΣΕ ΤRAILER ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΟ MEGA CHANEL( ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ) ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ BLOGGERS AΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 24 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει να παρεμβει επειγοντως εισαγγελεας για αυτη την κατασταση!!
    Διοτι οι κατοικοι της Κερατεας εχουν δικαιωθει δικαστικως και δεν μπορει να συνεχιζεται αυτο το παραληρημα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]