Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απορίες Παπαθεμελή...


Η… ιερά συμμαχία της Δύσης βομβαρδίζει ανηλεώς επί δικαίους και αδίκους στην ταλαίπωρη Λιβύη.

Είναι αλήθεια ότι το καθεστώς Καντάφι υπήρξε βάναυσο, τυραννικό και βρώμικο.

Πάρα ταύτα οι σήμερα επιτιθέμενοι το στήριζαν ως χθες μανιακά. Φυσικά με το αζημίωτο.

Για την ανατροπή ωστόσο της τυραννίας μπορούσαν να αναζητηθούν και άλλα μέσα τα οποία να μην οδηγούν σε εκατόμβες αθώων πολιτών. Στη Λιβύη διεξάγεται ένας εμφύλιος δεν υπήρχε έξωθεν εισβολή και ουδείς γνωρίζει που πέφτουν και ποιους σκοτώνουν οι συμμαχικές βόμβες.

Αλλά οι «σύμμαχοι» ξέρουν ότι μία άλλη χώρα της Μεσογείου, μέλος από καιρό της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, η Κυπριακή Δημοκρατία υπέστη το 1974 στρατιωτική εισβολή του τουρκικού κράτους το οποίο έκτοτε με τις ευλογίες τους εξακολουθεί να είναι δύναμη κατοχής και βάρβαρου εποικισμού.

Ρωτάμε την Ελληνική Κυβέρνηση:

  • Γιατί ενεπλάκη σ’ αυτή τη βρώμικη υπόθεση η Ελλάδα από την οποία θα κερδίσουν (θα φάνε τα πετρέλαια της Λιβύης) μόνον Άγγλοι, Γάλλοι και Αμερικάνοι;
  • Γιατί έστω και με 37 χρόνια καθυστέρηση, οι σύμμαχοι μια και ναυλοχούν στην περιοχή δεν βομβαρδίζουν τον Αττίλα κάνοντας και μία καλή πράξη πλάι σε τόσες άλλες άτιμες;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]