Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί δεν πρέπει να πετάμε γιαούρτια στον Πάγκαλο

  1. Το γιαούρτι είναι ένα υγιεινό σνακ, εύκολο και γρήγορο και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Μπορούμε να το φάμε στο σπίτι ή στο γραφείο, ανάμεσα στα γεύματα ή για ένα ελαφρύ βραδινό και να προσλαμβάνουμε τις απαραίτητες για τον οργανισμό μας βιταμίνες και ουσίες. Γιατί να το στερούμαστε λοιπόν, πετώντας το;
  2. Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και συχνά εμπλουτισμένο με βιταμίνη D, γι’ αυτό περιλαμβάνεται στη λίστα των τροφίμων με την υψηλότερη θρεπτική αξία. Δεν είναι κρίμα να το εκσφενδονίζουμε στον πάσα έναν αντιπρόεδρο.
  3. Αν και περισσότεροι διαιτολόγοι σε κάθε δίαιτα συνιστούν την κατανάλωση γιαουρτιού. Στον Πάγκαλο, σίγουρα, θα του είπε να το αποφεύγει.
  4. Είναι πολύ εύκολος στόχος, αργός και τεράστιος, να το πετύχεις και δεν αποτελεί καμία σοβαρή πρόκληση.
  5. Γιατί τα περισσότερα γιαούρτια έχουν προέλευση τη Μακεδονία και είναι γνωστές οι θέσεις του Πάγκαλου για το ζήτημα, όπως και οι δικές μας.
  6. Τα περισσότερα γιαούρτια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και ζάχαρη που προέρχονται από τις γλυκαντικές ουσίες και τα πρόσθετα συστατικά. Είναι αυτός τώρα για τέτοια;
  7. Αν δεχτούμε ότι το γιαούρτι είναι η βάση για πολλές μάσκες προσώπου, με τόση περιποίηση θα μας πάρει σε λίγα χρόνια όλες τις γκόμενες.
  8. Δίνουμε λάθος στίγμα στους δανειστές μας, ότι ξοδεύουμε τα χρήματα που μας δίνουν με λάθος τρόπο, ότι δηλαδή αγοράζουμε γιαούρτια και τα πετάμε για την πλάκα μας. Και δεν βλέπουν να υπάρχει κάτι αναπτυξιακό σ’ αυτή την πράξη.
  9. Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν έχει αδιέξοδα και καλό θα είναι να μην τη γιαουρτώνουμε. Γιατί θα φύγει και θα πάει αλλού, γιατί ως γνωστόν η δημοκρατία έχει αξιοπρέπεια και ευθιξία δεν είναι σαν τον Πάγκαλο, οποίος μας μπαστακώθηκε και δεν λέει να ξεκουμπιστεί όσο και να τον γιαουρτώνεις.
  10. Υπάρχει περίπτωση να σε ταυτίσουνε με τον Σύριζα ή να σε πούνε μισθοφόρο, Αλβανό γιαουρτοπεταχτή .
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πριν καιρο ο ΓΑΠ δηλωνε "οτι θα μας παρουν με τις πετρες".
    Οποτε ας ριχνουμε πετρες για να αποδειχτει οτι κατι μπορει να προννοει αυτος ο πρωθυπουργισκος,χωρις να αποκαλουμεθα "φασιστες"!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]