Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς τη Λιβύη πηγαίνει το Enterprise

Ανασυντάσσει τις δυνάμεις του, που βρίσκονται κοντά στη Βόρειο Αφρική, το Ναυτικό των ΗΠΑ, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση των ΗΠΑ μαζί με τους συμμάχους τους επιβάλουν αυστηρές κυρώσεις στη Λιβύη και εξετάζουν το ενδεχόμενο επιβολής απαγορευτικής ζώνης πτήσεων σε όλη τη χώρα, όπου συγκροτείται ένας στρατός αντίστασης κατά του Καντάφι.

Το αεροπλανοφόρο USS Enterprise, που μέχρι πρότινος ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της ακτής της Σομαλίας, για να μπορεί να επέμβει σε ενδεχόμενη επίθεση πειρατών, άλλαξε πορεία και βρίσκεται κοντά στο Κανάλι του Σουέζ, βάζοντας πλώρη προς την Λιβύη, με 15 κρατούμενους πειρατές στα κελιά του.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τρομακτικό θέαμα αυτό το Battleship Galactica, ή Enterprise, ή όπως αλλιώς το λένε. Καθάρισε πρώτα με τους πειρατές (που είχαν ήδη εισπράξει το παραδάκι από την ίδια πηγή), τους έβαλε στο αμπάρι και τώρα πάει να τρομάξει το τσακάλι της Σαχάρας με τις χρυσές και σατέν κελεμπίες για να του αρπάξει όλα του τα πετρέλαια. Οι κεφαλαιοκαρχαρίες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]