Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχονται απολύσεις εκπαιδευτικών;

Σύμφωνα με τελευταία ενήμερωσή μας, από πηγή στο υπουργείο... "παιδείας" , ετοιμάζονται οι πρώτες 20.000 απολύσεις στο χώρο των μονίμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι απολύσεις θα γίνουν με την ευκαιρία των καταργήσεων σχολείων, άρα και οργανικών θέσεων, αφού ισχύει η διάταξη (στην οποία αρχικά είχε αναφερθεί ο Θ. Πάγκαλος) κατά την οποία "δημόσιος υπάλληλος υπάρχει, όσο υπάρχει η οργανική του θέση".

Για την ώρα ο σχεδιασμός προβλέπει την υλοποίηση μέσα στο καλοκαίρι για να περιορίσει στο μίνιμουμ, όποια διαμαρτυρία... λέμε! Η κατάσταση όμως για την κυβέρνηση είναι πιεστική αφού πρέπει να δείξει έργο απολύσεων ΤΩΡΑ, όπως έχει δεσμευτεί στο μνημόνιο!

Οι συνδικαλιστές του χώρου (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) καθώς και στελέχη της εκπαίδευσης (σύμβουλοι-προϊστάμενοι κλπ) γνωρίζουν ΟΛΟΙ!

Σιωπούν έχοντας λάβει ανταλλάγματα σχετικά με την προσωπική τους επαγγελματική "επιβίωση" και συνδικαλιστική καλοπέραση, κρατώντας και το προνόμιο για να "σώζουν" από την ανεργία συγκεκριμένους και να καταδικάζουν μη αρεστούς κατά περίπτωση και τοπική ιδιαιτερότητα !

Οι ενδιαφερόμενοι... σπεύσατε... όπου νομίζετε!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Πόση νοημοσύνη μπορεί να έχει ένας Κυπίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες (κο)λακίες μπορεί να γράψει ένας κωλογλύφτης ΚΥΠίτης σε διατεταγμένη υπηρεσία; Καλά ρε ..λακες αφού πριν σας βάλουν με γλύψιμο εκεί που είστε ξέραμε ότι σας απολύσαν και από τσομπάνους τώρα σας δώσαν όπλο και υπηρεσιακή ταυτότητα; Τέτοια κατάντια η ΕΥΠ πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς ο προηγούμενος αναγνώστης βλέπει παντού συναδέλφους του. Πού την είδες την ΚΥΠ ρε λαλάκη; Που δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Διάβαζε πρώτα τα κείμενα και μετά γράφε. Μην αρχίζεις την αντιγραφή των κειμένων που σου έδωσαν πριν να διαβάσεις που βρίσκεσαι.
    Τελικά, ρε Κωνσταντίνε, τώρα καταλαβαίνω γιατί το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο είναι κυβέρνηση, αλλά και έχει και οπαδούς. Οπαδούς, φυσικά, και όχι σκεπτόμενους πολίτες...
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί το Γιώργο βρίσκει (και από που) υποστήριξη... και μας ξεπουλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, βλάχο. Πόσα σου δίνουν για να γράφεις; Άντε και μείναμε άνεργοι. Να έρθουμε εμείς, που θα γράφουμε ποιοτικότερη κυβερνητική προπαγάνδα. Άντε γιατί τα ρετάλια και τα κομματόσκυλα έχετε σαλέψει τελείως. Γράφει πηγή χαμένε, ε χαμένε. Βγάλε το ανθότυρο από το μάτι και μετά γράφε.
    Κωνσταντίνε, μην είσαι τόσο δημοκράτης, γιατί το φασισταριό το εκμεταλλεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας κουμπάρος ενός φίλου του μπατζανάκη της πρωτοξαδέρφης του Παπανικόλα είπε ότι έμαθε άπο έγκυρη πηγή πως έχει πληροφορίες ότι κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Αφού (αν είναι καθηγητές) πάνε για καφέ στην εκλογική τους συνέλευση μετά ψηφίζουν κομματικά ή χαβαλεδίστικά, έπειτα αράζουν και εφησυχάζουν καθυβρίζοντας "γραφικούς" απεργούς και μιλάνε για το ξεπούλημα αυτών της ΟΛΜΕ (δεν έχω και καλή ιδέα για αυτούς)που οι ίδιοι τους έστειλαν εκεί πάνω είτε χαβαλαδιάζοντας είτε απέχοντας διότι είναι πολύ εύκολη η κριτική αν δεν υπάρχουν θέσεις. Πάντως επειμένω ότι το κείμενο είναι αστήριχτο (όχι ανυπόστατο διότι όντως το νούμερο είναι αληθινό)και κενό δείχνοντας βιασύνη να πέσει το δίχτυ να ψαρέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α!! και θα με βοηθούσε πολύ να καταλάβω την πηγή. Και γιατί εξαφανίστηκε το πρωτο πρωτο κείμενο μου; "Συνάδελφοί" μου ΚΥΠίτες μπορούσαν να ξέρουν τους κωδικούς για να καταλάβουν το νόημα και να το εξαφανίσουν ως επικίνδυνο. Καμία συγγένεια με το "πολύ" αριστερό INDYMEDIA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ αναγνώστη, ότι έρχεται στο mail το δημοσιεύω (και χωρίς κριτική). Η google έχει σειρά προβλημάτων, που έχουν αναφερθεί σε πολλά ιστολόγια, σχετικά με τα σχόλια.
    Το μήνυμά σου, θα δημοσιευθεί μόλις έρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]