Top Social Icons

Menu Right

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

19 Ιαν 2011

Τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες για τον Παπανδρέου


Εν δυνάμει τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες πολίτες για την κυβέρνηση Παπανδρέου. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου βάσει του οποίου νομιμοποιείται η παρακολούθηση και κατοχή όλων των δεδομένων που προκύπτουν από τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Δηλαδή, με νόμο του κράτους, κάθε συνομιλία, ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε καταγραφόμενη επαφή μεταξύ των πολιτών, θα καταγράφεται και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένδειξη (και όχι απόδειξη) παράνομης δραστηριότητας!!!
Πώς όμως θα μπορεί η Ελληνική κυβέρνηση να έχει πρόσβαση σε συστήματα κοινωνικών δικτύων ή ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν είναι γνωστό πως οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες (σχεδόν όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές επαφές τους μέσω κεντρικών δικτύων που έχουν την έδρα τους εκτός της Ελλάδας; Για να καταστεί δυνατή η ηλεκτρονική παρακολούθηση γίνεται μόνο εάν η Ελληνική κυβέρνηση δηλώσει θέμα υποψίας συμμετοχής σε τρομοκρατική ομάδα!!! Μόνο τότε ανοίγουν οι «σέρβερς» και δίνουν τα στοιχεία, ακολουθώντας τον διεθνή αντιτρομοκρατικό νόμο (ο οποίος έγινε πράξη μετά το χτύπημα των «δίδυμων πύργων» στη Νέα Υόρκη).
Αφού, λοιπόν, η Ελληνική κυβέρνηση νομοθέτησε την οπτική, την τηλεφωνική και την ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων των πολιτών, για να μπορέσει να έχει πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δεδομένα ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ χρηστών, επικαλέστηκε την υποψία τρομοκρατικής συμμετοχής όλων των Ελλήνων πολιτών…
Η κυβέρνηση, που έχει τρομοκρατήσει την Ελληνική κοινωνία, που έχει εισβάλει στην οικονομία όλων των νοικοκυριών, που έχει διασαλεύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και που μέσω μυστικών συνομιλιών είναι έτοιμη να παραδώσει γη και ύδωρ στις «δάνειες δυνάμεις» και στους γείτονες (για να μπορεί ο πρωθυπουργεύων να κοιμάται ήσυχος), τολμά να χαρακτηρίζει ως πιθανούς τρομοκράτες εκείνους στους οποίους η ίδια έχει επιβάλει την ψυχολογική τρομοκρατία χρησιμοποιώντας αίσχιστες πρακτικές.
Η ίδια κυβέρνηση, φοβούμενη πως ανά πάσα στιγμή θα βρεθεί σε δεινότατη θέση και αντιμέτωπη με την οργή των πολιτών, προωθεί συστήματα ελέγχου (π.χ. κάρτα του πολίτη), ενώ δεν διστάζει να προχωρεί σε προκηρύξεις διαγωνισμών για την απόκτηση ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου εισόδου – εξόδου σε όλες τις εισόδους της χώρας. Μάλιστα, η εταιρεία που θα αναλάβει –είναι σχεδόν 100% βέβαιο- την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος, συνεργάζεται με αμερικανική εταιρεία κατασκευής συστημάτων ελέγχου (και είναι γνωστό πως όλες οι αμερικανικές εταιρείες του είδους συνεργάζονται πλήρως με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ). Έτσι, λοιπόν, οι ΗΠΑ θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποιοι Έλληνες κινούνται –εισερχόμενοι ή εξερχόμενοι- στα Ελληνικά σύνορα. Το «ωραίο» της υπόθεσης, είναι πως θα γνωρίζουν μόνο για τους Έλληνες (αφού τα δικά μας βιομετρικά στοιχεία θα υπάρχουν στο σύστημα ελέγχου) και όχι άλλων, π.χ. των λαθρομεταναστών.
Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδης, αποδέχεται πως υπάρχει θέμα ασφαλείας, αλλά εγγυάται πως θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην διατήρηση των δεδομένων…
Και για όσους δεν το κατάλαβαν, θέλουν να μας «μαρκάρουν» και να μας παρακολουθούν σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής μας… Και εάν συμβεί οτιδήποτε, θα επικαλεστούν «κενό ασφαλείας»… τόσο απλά.
Η κυβέρνηση της τρόικας και του ΔΝΤ, μας θεωρεί αναξιόπιστους και κλέφτες (δείτε την χωρίς προηγούμενο οικονομική επίθεση που δεχόμαστε όλοι), ενώ την ίδια στιγμή μας κατατάσσει επισήμως σε ύποπτους για συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια!!! Αυτοί που φοβούνται να κυκλοφορήσουν, φοβούμενοι την δίκαιη οργή των πολιτών, τολμάνε να μας χαρακτηρίζουν -με θράσος χιλίων πιθίκων- διεθνώς τρομοκράτες...

Κωνσταντίνος

6 σχόλια:

 1. φοβαται και τον ισκιο του...αυτη ειναι τιμωρια...να μη μπορεις να κοιμηθεις τη νυχτα...και οσο δεν κουνιομαστε τοσο αφριζει...σου λεει τοσα βασανιστηρια τους εχω κανει...γιατι μενουν απαθεις...

  νεκρικη σιγη εχει πεσει στη χωρα...
  αυτο του αξιζει να κυβερνά ενα νεκροταφειο...

  να φοβαται τη στιγμη που θα ζωντανεψουν οι νεκροι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οσα ηλεκτρονικά μέσα και να χουν δεν παύουν,για μας τους Έλληνες,να είναι ένα τσούρμο ηλίθιοι.
  Όσο για τον άθλιο παπανδρέου και το συρφετό της βρώμας,είναι για γέλια.
  Θα τους στέλνουμε ένα mail κάθε μέρα (όποιος θέλει επανάσταση)για ενημέρωση και σε ποιά φάση του ξεσηκώμού είμαστε,για να μην ανησυχούν.
  Ε ρε ζώα,αυτά ρε μαλάκες ειναι για τα αμερικανάκια,χαμπάρι δεν θα πάρεται,θα ειναι κατι σαν το σεισμό ΜΠΑΜ ....και ΤΕΛΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ελπίζω να μην έχετε εκπλαγεί με το γεγονός αφου οι ίδιοι νομοι περνούν σχεδον ταυτόχρονα σε όλον τον κοσμο. Και αυτό δεν το λεω για να δικαιολογήσω την κυβέρνηση αλλά για να την κατηγορήσω που δεν σέβεται τον κόσμο που πληρώνει τους παχυλούς μισθους τους. Αν υπήρχε εστω και δείγμα σεβασμού προς εμας θα έλεγαν, κοιτάξτε αυτους τους νομους μας στέλνουν η ΕΕ και ο ΟΗΕ και αν δεν τους περάσουμε απο τη Βουλή θα κατεβάσουνε τα τανκς.

  Οπως πολυ καθαρά τόνισε o Μπαρόζο στην επιτροπή εκπροσώπων συνδικάτων των κρατων μελών τον περασμένο Ιούνιο αν τα προγράμματα λιτότητας δεν εφαρμοσθούν κατα γράμμα η δημοκρατία "μπορει να εξαφανιστή".

  http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1286480/EU-chief-warns-democracy-disappear-Greece-Spain-Portugal.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είμαστε τρομοκράτες, είμαστε τρομοκράτες
  Κι οι πρόγονοί μου εργάτες τρομοκράτες ήταν κι αυτοί,
  Με την τρομοκρατία πεθαίνει η εξουσία
  Δεν θέλουμε εκκλησία, αστυνομία, στρατό και βουλή.
  ....................................................
  Είμαστε τρομοκράτες όλοι-όλοι,
  Είμαστε τρομοκράτες με πρώτο το Μανώλη.

  Ποιος είναι ο τρομοκράτης, ποιος;

  Ο χαχόλης ο Μανώλης ο φαιδροπαιδαράς
  Γιατί ποτέ δεν δέχτηκε να γίνει
  Βρωμοποδαράς...

  Άσιμε, εσύ πρόλαβες να πεθάνεις νωρίς........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "We need global (terror) governance and we need it fast..."

  M.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...