Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επέμβαση του στρατού ζητάει ο Μπουτάρης!!!


Κήρυξη άτυπου στρατιωτικού νόμου, για να καταπολεμηθεί ο εχθρός της συμπρωτεύουσας, τα σκουπίδια!
Ο στρατός, λοιπόν, μπαίνει στη μάχη με τα σκουπίδια για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Ύποπτη δολιοφθορά σε εξέλιξη στις δυνάμεις των απορριμματοφόρων του Δήμου! Πρόκειται περί αντιγραφής απ το παλαιότερο “σαμποτάζ του Έβρου”; Μόνο η “ζάχαρη” λείπει!

Αντιγράφουμε την είδηση απο το Ράδιο Θεσσαλονίκη:
Ναι μεν ζήτησε τη συνδρομή του Στρατού ο ∆ήµος Θεσσαλονίκης προκειµένου να αντιµετωπίσει το πρόβληµα της καθαριότητας αλλά φαίνεται πως ούτως ή άλλως έχει στη διάθεση του έναν.. στρατό από παλιά σκουπιδιάρικα για να κάνει τη δουλειά του…
Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το θέμα πολλά από +70 απορριμματοφόρα που παραδόθηκαν στη νέα δημοτική αρχή είναι παλαιά και παροπλισμένα…
Ο δήµαρχος Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε σήμερα ότι ζήτησε τη συνδρομή οχημάτων του στρατού για την μεταφορά των απορριμμάτων…Τα οχήματα θα τα οδηγεί προσωπικό του στρατού.
Οι δηλώσεις έγιναν μετά από σύσκεψη του δημάρχου, του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας, του συνταγματάρχη κ. Καραμανέα και του προέδρου του συνδέσμου εργοληπτών δημοσίων έργων.
Το σχέδιο δράσης συμφωνήθηκε να έχει τρίμηνη διάρκεια.
Καθηλωμένα παραμένουν τα απορριματοφόρα λόγω βλάβης. Σήμερα στους δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης κυκλοφορούν μόνον 8 απορριματοφόρα.
Εν τω μεταξύ έχουν σταματήσει και οι όμοροι δήμοι να δανείζουν βοηθητικά απορριμματοφόρα.
Για λόγους εκδικητικότητας η κυβέρνηση άφησε την κατάσταση να βγεί εκτός ελέγχου, είπε στο ΡΘ ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος.
Έπεσαν στο λάκο που οι ίδιοι έσκαψαν, σημείωσε χαρακτηριστικά. Επί 11,5 χρόνια ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν είχε πρόβλημα.3 μήνες πριν τις εκλογές η περιφέρεια μπλόκαρε την επισκευή απορριματοφόρων σε εξωτερικά συνεργεία, ανέφερε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Απορία δική μας, ωστόσο, παραμένει για το εάν ο κύριος Μπουτάρης θα βάλει το χέρι στην τσέπη για την συντήρηση των στρατιωτικών οχημάτων που ζητάει να χρησιμοποιηθούν, εάν θα πληρώσει το στρατιωτικό προσωπικό που θα κάνει τον σκουπιδιάρη και εάν θα αντικαταστήσει πιθανές ολικές ή μερικές καταστροφές των οχημάτων αυτών. Και εάν προτίθεται να το κάνει, έχει προϋπολογίσει το ποσό ή σκοπεύει να πληρώσει από τις εισπράξεις των αδειοδοτήσεων των μπορντέλων που σχεδιάζει;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΚΑΣΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι' αυτό κ. Μπουτάρη σας εξέλεξε ο λαός, για να κανετε εσείς το σκουπιδιάρη και οχι οι Ελληνες Αξιωματικοί και οπλίτες. Μη ξεχνάτε κύριε ότι για να είστε αυτό που είστε σήμερα κάποιοι οι οποίοι φορώντας τη στρατιωτικοί στολή πεθάναν για ολους εμάς, είτε στην Αλβανία, είτε στα Οχυρά, είτε στη Β. Αφρική, είτε οπουδήποτε χρειάστηκε το ελληνικό έθνος να υπερασπίσει τα δίκαιά του....κύριε Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]