Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιός ασκεί τρομοκρατία στην ΕΥΠ;


Σοβαρές εξελίξεις σχετικά με τη νομιμοποίηση ενεργειών μελών και μη του Δ.Σ. του Α'/θμιου συνδικαλιστικού οργάνου (ΣΥΚΕΥΠ) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Τα συνδικαλιστικά μέλη του Δ.Σ. του Β'/θμιου οργάνου (ΠΟΣΕΥΠ) καταγγέλλουν συνδικαλιστές και μη του ΣΥΚΕΥΠ για ανάρμοστη συμπεριφορά και άσκηση πιέσεων σε μέλη του συλλόγου, προκειμένου να άρουν αίτηση ακύρωσης, που υπέβαλλαν, των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου (περί της πρωτοφανούς στα συνδικαλιστικά χρονικά διαγραφής του προέδρου της Ομοσπονδίας από μέλους του ΣΥΚΕΥΠ και περί αποχώρησης του ΣΥΚΕΥΠ από την Ομοσπονδία και δημιουργία νέας, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (υπάρχουν και σχετικά ντοκουμέντα) ελήφθη δια βοής πράγμα που απαγορεύευται από το νόμο (αρθρο 8 του ν.1264/82).

Σύμφωνα με έγγραφο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ε.Υ.Π., καταγγέλλονται μεθοδεύσεις και πρακτικές χειραγώγησης που φτάνουν σε επίπεδα απειλών!!!

Την ίδια στιγμή, αγανάκτηση επικρατεί στους εργαζομένους στηνΕθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, για τον γενικότερο ευτελισμό που δέχεται η εθνικά ευαίσθητη υπηρεσία, τόσο από τις δηλώσεις του κυρίου Χρυσοχοΐδη, όσο και από τους εκλεκτούς του που τους ανέθεσε θέσεις κλειδιά εντός της υπηρεσίας, δημιουργώντας ζητήματα διοικητικής αταξίας αλλά και εύρυθμης λειτουργίας.

Θυμίζουμε πως οι εκλεκτοί συνδικαλιστές του κυρίου Χρυσοχοΐδη έχουν δημιουργήσει πλείστα όσα προβλήματα στο εσωτερικό της, μερικά εκ των οποίων καταγγέλλονται στην πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. (και πρώην διοικητή της Ε.Υ.Π.) κ. Ιωάννη Κοραντή.

Αλήθεια, ο ξεπεσμός, ο διασυρμός και ο εν γένει ευτελισμός, αλλά και το κλίμα μισαλλοδοξίας, πόσο οφελούν το εύρυθμο μίας υπηρεσίας που υποτίθεται ότι λειτουργεί με βασικό γνώμονα την ασφάλεια της χώρας; Ο κύριος Παπουτσής πότε θα απαντήσει για όλα τα δυσάρεστα που σήμερα συμβαίνουν στους κόλπους μίας υπηρεσίας που τελεί υπό την άμεση ευθύνη του;

Ευελπιστούμε πως λίαν συντόμως θα υπάρξει σχετική παρέμβαση που θα απομακρύνει τους κομματικούς εγκάθετους, επιστρέφοντας την ίδια την υπηρεσία στην φυσιολογική της πορεία, χωρίς τραμπουκισμούς εκλεκτών ή άλλων παρεκτροπών…

Εάν δεν σεβόμασταν την συγκεκριμένη υπηρεσία και τον ρόλο που καλείται να υπηρετήσει υπέρ των εθνικών συμφερόντων, θα μπορούσαμε να σκεφθούμε: Του Χρυσοχοΐδη ή της ΕΥΠ το... κάγκελο;

Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]