Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Γιατί η παρουσία του τουρκικού στρατού είναι απαραίτητη;»

  • Άρθρο του Σαλίχ Ερσόι στη Βολκάν
«Σε όλη μου την ζωή προσπάθησα να μελετήσω την νοοτροπία των Ελλαδιτών και Ε/κ . Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα δίδυμο απατεώνων, ψευτών, παραχαρακτών, μπαγαμπόντηδων, διαβολέων. Το δίδυμο αυτό προσπαθεί να παρουσιαστεί στους άλλους ως πολιτισμένο έθνος αλλά η αναιδής συμπεριφορά του αποδεικνύει το αντίθετο. Τι να πεις γι’ αυτούς; Ότι είναι έξυπνοι, πονηροί, πολιτισμένοι;

Ενώ συζητάς μαζί τους ένα θέμα και τους βλέπεις να είναι πρόσχαροι, οι ίδιοι σκέπτονται το πώς θα σε εξαφανίσουν.

Μετά από πολλά χρόνια αντιληφθήκαμε το τι επεδίωκαν όταν υπέγραφαν τις συμφωνίες ΖυρίχηςΛονδίνου, το πώς σκέπτονταν να τις θέσουν στο περιθώριο.

Σήμερα αναγουλιάζεις ακούγοντας τις δηλώσεις που γίνονται στην Ελλάδα και στην ε/κ πλευρά από κυβερνητικούς κύκλους. Τους ακούμε να προβαίνουν σε ποταπές δηλώσεις λες και δεν έχει συμβεί τίποτα στο παρελθόν, δεν έχουν υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία. Τους ακούμε να έχουν συνεχείς απαιτήσεις προβάλλοντας χωρίς αιδώ τους εαυτούς τους ως την πλευρά που έχει δίκιο. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι είναι άτομα στα οποία δεν μπορείς να βασιστείς.

Το ότι σήμερα απαιτούν την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από το νησί αποδεικνύει το πόσο αψηφούν τις διεθνείς συμφωνίες.

Γιατί ιδρύθηκε η ΕΟΚΑ; Όταν η τρομοκρατική αυτή οργάνωση άρχισε τη δράση της στις 1/4/1955, στο νησί υπήρχε αγγλικός στρατός και όχι τουρκικός.Στα φυλλάδια που διένεμαν οι εοκατζήδες αναφέρονταν ότι η οργάνωση πρώτα θα εκδιώξει τους Άγγλους και μετά θα εξοντώσει του Τούρκους.Όταν στις 21/12/1963 έθετε σε εφαρμογή τις πρόνοιες του σχεδίου “Ακρίτας”, στόχος δεν ήταν οι Άγγλοι στρατιώτες αλλά ο τ/κ λαός. Αποσκοπούσαν να πετύχουν την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς να προκαλέσουν τους Άγγλους, και αφού ξεμπερδέψουν με τους Τ/κ , να λογαριαστούν με τους Άγγλους.

Τη βαρβαρότητα αυτή τη συνέχισαν για 11 χρόνια αλλά τελικά έσκαψαν τον λάκκο τους. Ο Μακάριος παρέτεινε την ένωση, οπότε, με τη βοήθεια και προτροπή της Ελλάδας, ιδρύθηκε η ΕΟΚΑ Β προκειμένου να ανατρέψει τον Μακάριο και να προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση στην Ένωση.

Ο πόθος τους βυθίστηκε στα βαθιά νερά της Μεσογείου στις 20/7/1974 Και σήμερα τους ακούμε να θέλουν την αποχώρηση του τουρκικού στρατού παραβλέποντας ότι στην νότια Κύπρο υπάρχουν δύο πανίσχυρες αγγλικές βάσεις για τις οποίες δεν βγάζουν τσιμουδιά.
Στόχος του άρθρου μας αυτού είναι να περιγράψουμε τη γυμνή αλήθεια για την νοοτροπία του διδύμου Ελλάδας-Ε/κ και να διαμηνύσουμε σε ΗΠΑ, ΕΕ και όλες τις άλλες δυνάμεις που ενδιαφέρονται για το Κυπριακό, ότι ο τ/κ λαός δεν είναι βλάκας».

Πηγή: "Φιλελεύθερος"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν ο τ/κ λαος διαβαζει τα αρθρα αυτου του μισελληνα,τοτε ειναι σιγουρα βλακας!!
    Ψευδη και φυσικα καμια επιχειρηματολογια!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]