Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντόρα: “Τούρκο υπουργό; Γιατί όχι;”

  • Τί άλλο μπορεί να "δώσει" η κυρία Μπακογιάννη για να πάρει τις ψήφους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής;
Παραλειπόμενα απο την παρουσία της κ Ντόρας Μπακογιάννη στην διάσκεψη “Bab-ı-Ali” , το οποίο μεταφράζεται από τα τούρκικα ως Υψηλή Πύλη (...)

Την κυρία Μπακογιάννη συνόδευε στην Πόλη ο γνωστός και μη-εξαιρετέος πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος μετά την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραιτήθηκε της κομματικής του ιδιότητας, ”εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σκληρές του θέσεις απέναντι στην μειονότητα”.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ένας εκ των συμμετεχόντων εκμεταλλευόμενος την παρουσία του κ.Ιλχάν ρώτησε την πρώην ΥΠΕΞ : ”Aν θα γίνετε η πρώτη πρωθυπουργός γυναίκα στη χώρα σας, θα κάνετε υπουργό έναν Τούρκο;”

Για να λάβει την ακόλουθη απάντηση, χωρίς περιστροφές: ”Αν εκλεγώ πρωθυπουργός δεν θα κοιτάξω το φύλο, την καταγωγή ή τη θρησκεία των υπουργών που θα διαλέξω. Μόνο την επιτυχία τους θα προσέχω. Αν τον βρίσκω επιτυχημένο φυσικά και γίνεται”...

Ειρήσθω εν παρόδω ο κ.Ιλχάν Αχμέτ, γνωστός για τις ακραία φιλοτουρκικές θέσεις του, προσχώρησε προσφάτως στον πολιτικό σχηματισμό της πρώην ΥΠΕΞ.

Aκολουθούν μερικές φωτογραφίες απο την επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη στην Πόλη. Πολλά χαμόγελα, εγκάρδιες προσφωνήσεις και..τουρκικά γλυκίσματα. Κατα το γνωστό πλέον μοτίβο “ να τρώμε γλυκά, να μιλάμε γλυκά”..


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]