Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κοινωνία οδηγείται σε διάλυση

  • Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Η χαιρεκακία που από πολλούς εκδηλώθηκε μετά την άνανδρη επίθεση κατά του βουλευτή Χατζηδάκη, προδικάζει πολύ άσχημες εξελίξεις. Η ‘νομιμοποίηση” από πολλούς της επίθεσης στα μάτια της κοινής γνώμης ενθαρρύνει παρόμοιες ενέργειες στο κοντινό μέλλον, με πολλούς στόχους. Αλλά και με πάμπολλους αυτουργούς.
Η οικονομική κατάσταση είναι σίγουρο πως θα χειροτερέψει. Αν ο καθένας αρχίσει να χειροδικεί εναντίον όποιου νομίζει πως συμβολίζει τους υπεύθυνους της κοινωνικής μας εξαθλίωσης, μια κατρακύλα σε συνθήκες εμφύλιου πολέμου δεν είναι καθόλου απίθανη.
Οι μεν θα ξυλοφορτώνουν τους δε (πολίτες τους βουλευτές, στελέχη πολιτικών γραφείων και κομματικών οργανώσεων δακτυλοδεικτούμενους διαδηλωτές, εργάτες τους επιχειρηματίες, ιδιωτικοί ασφαλίτες τους εργαζόμενους, απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα τους βολεμένους σε ΔΕΚΟ, επιβάτες μέσων μεταφοράς τους συνδικαλιστές των συγκοινωνιακών μέσων, διαδηλωτές τους στυνομικούς και το ανάποδο, κοκ).
Και η κοινωνία θα οδηγηθεί σε διάλυση μέχρι την επιβολή κάποιας απολυταρχικής εξουσίας. Και είναι σίγουρο πως από μιά τέτοια εξέλιξη κερδισμένοι δεν θα βγούν οι οικονομικά ασθενέστεροι. Καλό θα ήταν να αρχίσουμε να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]